Den som väntar …

… väntar aldrig för länge, sägs det – och som jag väntat och tittat efter mina fyllda vitsippor, så är jag beredd att hålla med.

För många år sedan fick jag två små plantor, som nu blivit flera 🙂

Då Paula misstror mig, så kommer här två nya bilder … med blad!

Ha en trevlig lördag!

 

65 reaktioner till “Den som väntar …

 1. Nämen??? Gnuggar sömnen ur ögonen, tittar en stund till, är det verkligen vitsippor? Nästan så jag hade velat att du visade hela plantan med blad o allt som bevis, hihi! Hur söt som helst, är det en mutering? Påminner lite om en pion…
  Härligt torkväder idag, det får bli en omgång tvätt innan regnet kommer in imorgon. Lördagskram

  Gillad av 2 personer

 2. De är så fina och jag har sett dessa i någon trädgåds tidning. Det finnas sippor i många olika färger och enkla eller dubbla.
  Soliga hälsningar från oss

  Gillad av 1 person

 3. Hihi inte misstror jag dig, men det var kul att se hela växten! För då är det ju så tydligt att det är vitsippa det hade även jag kunnat artbestämma! Tack!

  Gillad av 1 person

 4. Så vackra! Jag var hos en väninna igår och fick se sådana i hennes trädgård. De hade spridits sig och var som en vit matta! Helt underbart att se! De år som små konstverk!

  Gillad av 1 person

 5. Så vackra! Jag visste inte ens att dessa fyllda vitsippor ens fanns Men nu ska jag titta noggrant när jag tar mina promenader. Kanske finns de i koloniområdena.
  Kram

  Gillad av 1 person

 6. Har heller inte sett fyllda vitsippor. Så fina dom är! Å himla kul att de har trivts så bra hos dig att de har förökat sig:-)

  Gillad av 1 person

 7. Du har säkert visat dem här i bloggen förut men i så fall har jag glömt det. Men jag förstår att du tycker mycket om dem. De är väldigt vackra och jag skulle inte ha trott att de är vitsippor om jag inte hade litat på att du vet 😀 En liten skatt i din trädgård.
  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Tror de varit med någon gång för länge sen, men förra året missade jag dem nog om de blommade – hittar inga bilder i arkivet i alla fall 🙂
   Visst är de fina!
   Kram

   Gillad av 1 person

 8. Grattis, stort grattis Anki till att du har en klon av den underbara vitsippan som har pyntat sig lite extra! Så vacker den är! Lycka till med klonen och att den blir bara större och större.
  Ha en fin söndag, säger Karin som får lust att gå ut och kolla sina vitsippor. Tänk om? 🙂

  Gillad av 1 person

 9. Meeeen!!!! Har aldrig sett såna, jisses så vackra vitsippor och vad roligt att dom har spridit sig hos dig ❤ Ha en fin söndag Anki….och jag hoppas att ditt väder är bättre än mitt 😀 ❤

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.