Trees on Tuesdays # 40

Jag hittade ett träd som lever på riktigt stor fot. Jag har ingen aning om vad det är för slags träd, men det är väldigt hårt hamlat.

Det är bloggvännen Susan, som är skapare av denna utmaning – och alla som vill är välkomna att vara med!

Det här är hennes teman:

– Trees on Tuesdays
– Black and White on Wednesdays
– Flowers on Fridays

29 reaktioner till “Trees on Tuesdays # 40

 1. Det var verkligen ett knotigt och spännande träd. Jag tycker mig se en bestämd mun och ett öga och kanske är det armarna som lagts i kors framför bröstet som utgör klumpen längst ner 😀
  Kram

  Gillad av 1 person

 2. Livskraft! Helt otroligt vad träd tål utan att dö. Inte konstigt att gubben på stammen inte är glad. Dessutom kikar en uggla liknande varelse (andra bilden) längst upp till vänster på folk och/eller fotografer som går förbi. Säger också: Häftigt!

  Gillad av 1 person

 3. Verkligen ett spännande träd.Och ser man närmare på stammen så finns det en hel del intressanta formationer som ser ut som olika figurer.
  kram!

  Gillad av 1 person

 4. Det var verkligen ett intressant träd du har hittat, och festligt att vi hade snarlika träd den här veckan, fina bilder 🙂 …och tack för ditt bidrag, ha en fortsatt bra dag!

  Gillad av 1 person

 5. Man kan ju undra vad det är som ger ett träd en klumpfot. Kanske för att kompensera att det hamlas så hårt. Roligt ser det ut, kul att hitta annorlunda träd.

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.