Skyltsöndag # 257

Söndag igen och dags för skyltning … och som vanligt skyltar vi tillsammans med bloggkompisen BP!

Veckans skyltar kommer alla från Vårdcentralen i Finspång …

 

Som alltid gäller det att om du vill se fler som är med och skyltar så hittar du dem HÄR 

Den roligaste söndagsutmaningen … alla som vill kan vara med!

34 reaktioner till “Skyltsöndag # 257

  1. Bilderna är från i torsdags, då han var på omläggning av benet, så ingen fara 🙂
   Ha en bra fortsättning på påskdagen!

   Gilla

 1. Har Ni åter igen fått besöka vårdcentralen eller är det bilder sen tidigare, jag hoppas ju på det sistnämnda… att Lasse inte blivit sämre igen.
  Vi fick mer snö under natten då visserligen blev det vitt men oxå slaskigt.
  kram

  Gillad av 1 person

  1. Bilderna är från i torsdags då Lasse var på omläggning av benet – så ingen fara.
   Snö låter inget kul!
   Kram

   Gilla

 2. Tänkte förstås särskilt på brandalarmsskyltningen nu och på dig och på mig, sammanhang och tillfälligheter. 🙂 Idag är vi inne på samma spår i våra skyltningar.
  God fortsättning på påsken Anki!

  Gillad av 1 person

 3. Kul att du förevigade skyltarna. Här hade man inte direkt sparat på dem . Men jag undrar förstås varför man inte kan ta en nummerlapp innan de öppnat. Det kan man på vår vårdcentral. Men kanske är de oroliga för att bli överbelastade.
  Kram!

  Gillad av 1 person

 4. Först och främst lugnade jag mig när jag lästa att ni var på Vårdcentralen ”bara” för omläggning av Lasses sår – pheeeeew!
  Den Vårdcentralen verkar vara ett eldorado för skyltälskare. Undrar om man ser skogen för alla träd där. Fick mig ett gott skratt också – självbetjäningsterminalen. Med min (sjuka) fantasi såg jag framför mig att patienterna får lägga om sina sår, peta ut vaxproppar ur öronen med mera alldeles själva;-)
  Tänk att ett inlägg från en Vårdcentral kan vara så himla roligt:-) Stort tack för det och länken:-)

  Gillad av 1 person

 5. Det gäller att vara tydlig med förändringar. Det är väldigt lätt att bara göra som man brukar och inte se skyltar. Dörren var förmodligen låst och då är man ju tvungen att läsa. Det är lika välskyltat på min hälsocentral.
  Kram

  Gillad av 1 person

 6. Hur ska de hindra att folk tar lappar innan de öppnat om rullen är ute?
  Minns när jag var knappa 20 och insåg att jag kunde inte alls rutinerna vid vårdcentralen medan pensionärerna hade full koll. De tog nummerlapp först och sedan gick de till receptionen och betalade. Det var för dem bara att segla in medan man satt där och väntade.

  Gillad av 1 person

  1. De vill nog bara slippa folk tror jag! De gamla, ja, de som är äldre än mig vet inte hur de ska göra vid självbetjäningen och personalen tror nog de kan tvinga dem att använda den … eller jag vet inte! 🙂

   Gilla

 7. Man ler ju inte med hela ansiktet åt skyltar på vårdcentraler…men deras uppgift är ju inte att roa utan att vara informativa och tydliga. Och det tycker jag de är, fast självbetjäningsterminal var väl ett något krångligt ord!
  Kramen

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.