Flowers on Fridays # 36

Bilder från idag på morgonen …

Det är bloggvännen Susan, som är skapare av denna utmaning – och alla som vill är välkomna att vara med!

Det här är hennes teman:

– Trees on Tuesdays
– Black and White on Wednesdays
– Flowers on Fridays

53 reaktioner på ”Flowers on Fridays # 36

 1. Åh vad mycket fina blommor du har! Här har några påskliljor och hyacinter börjat blomma så smått men inget annat av det jag satte i höstas. Men eftersom det ska bli vårvärme nästa vecka med upp till 16 grader varmt så hoppas jag att det äntligen får fart och börjar blomma på allvar.
  Såg att du har snö hos dig. Men det såg rätt nyfallet ut, eller?
  Kram och ha en fin helg!

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Tänkte på dig och funderade på hur mycket som börjat blomma … snart kommer det säkert att vara väldigt vackert i din rabatt!
   Lite snö fick vi, men den försvann snabbt 🙂
   Ha en fin helg!
   Kram

   Gillad av 1 person

 2. Så du fick trädgården full av Tulo. Syrran skickade idag på morgonen att det var isgata- jag fattade inget förrän jag åkt 7km till jobbet där var det isgata och ett lager Tulo. Så olika det slå. Nu har jag lagat och städat upp ute, men det blåser ju ff rätt friska vindar. Ha en bra eftermiddag och kväll =)

  Gillad av 1 person

 3. Man kan bli avundsjuk för mindre när man ser dina vackra foton och blommor. Å andra sidan tror jag att då måste våren vara på väg till oss också. Ska bli varmare också säger vädergudarna.

  Gillad av 1 person

 4. Så fint att få fästa ögonen på vackra blommor som du fotograferat. Har varit på begravning idag, via en länk på datorn, till en väldigt god vän så jag har varit nedstämd. Men dina blommorna piggade upp.
  Och julrosor är så vackra . Tack! (Hade aldrig sett röda julrosor tidigare)
  Kram!

  Gillad av 1 person

 5. Underbara vårblommor. Idag nu när solen skiner ska jag gå ut med min kamera och se vad som sticker upp sina kronblad här. Så många som du har det har jag inte men det är på gång. Ha en fin helg ni båda!

  Gillad av 1 person

Kommentarer inaktiverade.