Inget roligt att komma med …

… ingen Björn observerad …

… och Lasse hämtades med ambulans för en timme sedan.

Jag brukar alltid följa med när han måste in till sjukhuset, men den här gången var det tvärstopp! Inga anhöriga är välkomna!

Nu sitter jag här och kan inte annat … jag misstänker att det är rosfeber igen – femte gången tror jag … och symptomen är desamma, förutom att jag inte hittat någon tydlig rodnad.

Är så trött efter en sömnlös natt och oron gör mig rastlös och magen värker …

Bara att hoppas att han inte blir smittad av Covid- 19 inne på akuten.

73 reaktioner till “Inget roligt att komma med …

 1. Han kommer nog direkt i eget rum, de chansar inte på akuten nu!
  Jag tycker inte ni behöver mer oro nu! Tänker på er och skickar en stor styrkekram till dig!

  Gillad av 1 person

 2. Nej, vad tråkigt Anki! Det måste kännas väldigt märkligt att inte få följa med och vara stöd för honom. Kan det inte vara influensa eftersom du inte hittar någon rodnad? Klart att du är orolig, du skulle nog behöva sova lite om du har varit vaken i natt. Mina varmaste tankar till er och en styrkekram skickar jag dig.

  Gillad av 2 personer

 3. Men usch snälla du,som om det inte räckte nu, vilka jäkla tider vi lever i! Jag tror inte Lasse smittas på lasarettet, de har bra skyddsmekanismer och vet hur de ska hantera patienter, men, om olyckan skulle vara framme beroende av att någon som vistas där inte själv vet om att hen är smittad så…Men så ska vi inte tänka utan tänka att han får snabb hjälp! Jag ska kika på fb-sidan, tänk att en olycka sällan kommer ensam. Bamsekram

  Gillad av 1 person

 4. Nej men stackars dig, men han är snart hemma hos dig igen bara han blir bättre. Några Coronasmittade släpper de inte in på akuten, nu är de riktigt vaksamma och steriliserar allt. Men jag förstår din oro, jag skulle också vara orolig. Kram 💖

  Gillad av 1 person

 5. Usch det var inte något bra. Så ledsamt att inte få följa med och stötta men det är nog bra. Hoppas det inte blir långvarigt. Hoppas du får sova några timmar inatt.
  Tänker på er
  Kramar

  Gillad av 1 person

 6. Vilket elände! Jag tycker du haft nog med sånt nu1 Men som övriga så tror jag inte att du behöver oroa dig för corona på akuten, de har stenhård koll på det och ingen som har minsta symtom kommer in där. Han är säkert snart hemma igen!
  Stor kram till dig och ta hand om dig och de dina!

  Gillad av 1 person

 7. Men så fruktansvärt jobbigt. Hoppas det snabbt ordnar sig med Lasse. Och kommer man med ambulans, så måste man väl bli direkt omhändertagen, utan att behöva träffa någon på akuten. Hoppas att allt vänder snart. Kram!

  Gillad av 1 person

 8. Nej, vad trist! Ska det aldrig ta slut på tråkigheter. Stackars Lasse som mår dåligt och stackars dig som är orolig och känner dig ensam. Ni kanske i alla fall kan ha telefonkontakt så att du får säga god natt till honom. Jag tror att de har bra koll på att inte coronaviruset når akuten men jag skulle också bekymra mig lite för det om jag vore i din sits. Hoppas att allt går bra och att Lasse kryar på sig snart.
  Många styrkekramar ❤ ❤ ❤

  Gillad av 1 person

 9. Så tråkigt att höra att Lasse är dålig igen. Det är bara att hoppas att sjukvården vet vad de sysslar med och att han blir väl omhändertagen.
  Styrkekramar, Ingrid

  Gillad av 1 person

 10. Det ena avlöser det andra nu hos er. Känner verkligen med dig/er nu Anki,
  Sänder styrkekramar och hoppas att du snart har din Lasse hemma igen.
  Björn också, det gör ont i hela mig när jag tänker på er besvärliga situation.
  Kramar!

  Gillad av 1 person

 11. Nu räcker det tycker jag. Hoppas och önskar att de tar väl hand om Lasse och jag tror att man i dessa tider är väldigt varsamma.
  Och så Björn! Som varit synlig men som inte kan eller vill komma fram. Men vi fortsätter att hoppas och hålla tummarna. Hårt.
  Många tankar till dig . Önskar Lasse god och snabb bättring.
  Kram

  Gillad av 1 person

 12. Åh, nej Anki! Vad det än är så hoppas och tror jag att din Lasse får den vård han behöver. Förstår dock att det är frustrerande att inte få följa med till sjukhuset!
  Ja, Anki, du/ni ställs inför utmaningar som är mer än utmanande. Önskar er allt gott!
  Styrkekramar, Nilla

  Gillad av 1 person

 13. Herreguuuuu! Har du inte haft tillräckligt med elände på sistone. Tycker att det räckte och blev över!
  Så trist att stackars Lasse drabbats igen av rosfeber. Är dock helt säker på att han inte kommer att smittas av Coronaviruset på akuten, då coronapatienter nuförtiden har sin egen ingång och inte ”slussas” via akutingången.
  Hursomhelst är det en stor oro för dig, speciellt då du inte kan besöka Lasse. Men som tur är finns det ju telefon, eller kanske en surfplatta så att ni kan hålla kontakten.
  Minns när du berättade om att Lasse blev inlagd förut, och då var han ju hemma igen på bara några dagar. Så kommer det bli den här gången också!
  Många, varma och hårda styrkekramar till dig!!!

  Gillad av 1 person

 14. Stackars Lasse o dig så jobbigt det här att anhöriga tvings stanna hemma när någon hamnar på lasarettet. Hårt att sitta hemma i ovisshet. Hoppas allt går bra för Lasse o också att Björn kommer till rätta. Att ni får ett slut på ovissheten om honom. Så jäkla jobbigt att inte veta vad han är om han lever, skadad ja allt de där som sånt här för med sig, Hoppas du snart får hemma Lasse igen att de inte är värre en att du snart har honom hos dig igen. Håller alla tummar både för Lasse o Björn.
  Styrke kramiz

  Gillad av 1 person

 15. Men, stackars er! Detta året har inte börjat bra. Inte för mig heller. Och inte för världen i stort.
  Har Lasse rosfeber så kommer han snart hem igen. Viruset har man säkert koll på. Men jag tycker verkligen synd om dig, Anki som inte får vara med, liksom.
  Men det blir bättre, allting blir bättre. Vi får tro på det. Kram ❤

  Gillad av 1 person

 16. Det var verkligen mycket tråkigt att höra. För mycket tungt och negativt hos er nu. Så tråkigt för Lasse så klart men jobbigt också för dig att inte få följa med in. På något vis känns det alltid bättre när man är med. Jag tror dock att personalen är väldigt observant och patienter med misstänkt corona tas in vi andra intag. Hoppas att Lasse kryar på sig snabbt.

  Varma kramar till dig ❤

  Gillad av 1 person

 17. Mitt upp i allt… men jag anser att Svensk sjukvård är mycket duktig. De går på högtryck just nu. Det löser sig med Lasse ska du se. Stor styrkekran.

  Gillad av 1 person

 18. Ibland är det rätt skönt att vara lite efter i bloggarna för nu vet jag att läget är under kontroll och behandlingen påbörjad.
  Hoppas på snar bättring och att han får komma hem snart igen!
  Kram

  Gillad av 1 person

Kommentarsfältet är stängt.