Flowers on Fridays # 34

Började morgonen med morgonspaning efter Björn och sedan ett besök i matbutiken på deras ”seniortid”, mellan 7 och 8 på morgonen.

En strålande morgon fick mig att ge mig iväg för att spana efter blåsippor … en tur som fick avbrytas p.g.a. snöblandat regn, men varsågoda – här kommer ett kollage med dagens skörd. Tyvärr ingen helvit blåsippa den här gången …

Det är bloggvännen Susan, som är skapare av denna utmaning – och alla som vill är välkomna att vara med!

Det här är hennes teman:

– Trees on Tuesdays
– Black and White on Wednesdays
– Flowers on Fridays

49 reaktioner på ”Flowers on Fridays # 34

  1. Javisst är de fina, sipporna!
   Ja, det är så tråkigt att ingen ser honom. Tre olika sökhundar har markerat att han finns i området, men inga nya obsar.
   Kram

   Gilla

 1. Ja idag har till och med jag hittat blåsippor. Fast nästan bara blåsippsblå. Får bege mig till min barndomsby för att se flerfärgade. Väntar någon vecka, tills det är alldeles blått av dem där.

  Gillad av 1 person

 2. Sååå fina dom är dina blåsippor. Har nog aldrig sett rosa sippor, eller det kanske jag har, här på din blogg. Så himla synd att din spaning efter Björn inte har gett resultat än, men du är ju uthållig. Du hittar honom!!!

  PS. Här har också många livmedelsbutiker ”seniortimme” så här tidigt på morgonen. Tänkte på dig när jag såg det för ett par dagar sedan. För du är nog den enda pensionären jag känner som är vaken vid den här tiden;-) Min lokala ICA kör nåt helt annat. Ska blogga om det på söndag. DS.

  Gillad av 1 person

  1. Visst är de vackra sipporna! Du har säkert sett olikfärgade sippor här i min blogg – brukar nog vara med varje vår 🙂
   Jag var inte ensam på ICA i går morse … oväntat många var där redan när de öppnade kl. 7 🙂

   Gilla

 3. Färggrant och blomsterrikt och i förra inlägget dovhjortarna… så fina bilder ❤
  Tråkigt att Dina spaningar icke gett resultat, har Ni hört något om någon observation av Björn?
  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Ingen har sett honom, men tre olika sökhundar markerar att han varit där .på olika platser i byn …
   Tack Åsa!
   Kram

   Gilla

 4. Så fint, uppiggande och vårlikt med de fina blåsipporna. Och när de är det vår och man ”kan få gå utan strumpor och skor”.
  Så trist att Björn ännu inte synts till. Frågan är ju var han finns. Fortsätter att hålla tummarna. Hårt.
  Och visst är det bra när matbutikerna nu har öppet lite extra för oss.
  Kram!

  Gillad av 1 person

  1. Visst blir man glad av de fina sipporna!
   Ja, var är han? Sökhundarna markerar att han varit på olika platser, men inge ser honom …
   Kram

   Gilla

 5. Ljuvliga bilder på blåsippor i olika nyanser! Kikade efter blåsippor igår då vi tog en tur till Tofta naturreservat. Såg tyvärr inte endaste, så lycka att se på dina bilder! 🙂
  Kram Nilla

  Gilla

 6. Nog är blåsippor otroligt vackra med sina vackra himmelsblå färger och tittar man noga så har dom olika blåfärg dessutom. Så är dom så skira och spröda och inte nog med de så har dom de finaste hjärtformade blad. En otrolig blomma som tyvärr bara gläder oss en kort tid innan dom försvinner. Här får jag vänta till maj innan dom kommer

  Gillad av 1 person

 7. Oj vad fina! Vi hade en tuva som troget kom upp vid brevlådan varje år, blev så glad när jag såg den! Första året frågade jag Anders om han visste vad det var. Han stod som ett frågetecken. Jag försökte ge en ledtråd och sa:
  – Blååååå…
  – Blåklocka! utropade han stolt.
  Haha!

  Ha en fin lördag! Här ska vi snart gå och bushandla med varsin dramat och varsin handlingslapp. Onödigt att komma hem med dubbla grejer 😉

  Gillad av 1 person

 8. Nu har en så variation på blåsipporna, jättekul då att spana efter olika. Vi har mest, på torpet vill säga, olika nyanser av blått. Och kring oss här i stand har jag inte hittat några. Jättefin blåsippsserie, vackra bilder på dem!

  Gillad av 1 person

 9. Hittade hit via Anita 🙂 Fantastiska blåsippor i så olika nyanser. Jag har bara hittat ett fåtal och dom dök jag ner bredvid och fotade men kanske har det kommit flera nu när det varit fint i några dagar. Väntar och väntar på att även vitsipporna ska lysa upp tillvaron.
  Finfina bilder från våren 🙂

  Gillad av 1 person

  1. Tack så mycket! Så kul att du tittade in! Blåsipporna är mina vårfavoriter – det är så roligt med alla nyanser!

   Gilla

Kommentarer inaktiverade.