”Björnjakten” som fängslar tusentals …

… är rubriken i lokaltidningen …

Igår ringde en reporter till Linda – han hade uppmärksammat sökandet efter Björn på bl.a. FB … och igår kväll fanns en artikel på tidningens hemsida, Tyvärr är det en låst artikel, men idag finns den i papperstidningen.

I dagens NT

Jag gjorde ett skärmklipp på texten … inte allt är helt korrekt, men i stora drag så stämmer det.

Sökandet fortsätter förstås och hoppet lever ända tills något dyker upp som motbevisar att han fortfarande finns vid liv.

50 reaktioner till “”Björnjakten” som fängslar tusentals …

 1. Detta är ju bra, synd det inte var en vecka tidigare!
  Har har setts som det står? Jag trodde han inte synts till alls.
  Fortsatt Lycka till!

  Gillad av 1 person

  1. Han sågs första dagen säkert … och eventuellt en gång någon dag senare, men sen är det folk som tror de sett honom lite här och där, men inte nu … allt i texten är som sagt inte korrekt.
   Tack

   Gillad av 1 person

 2. All uppmärksamhet som Björns försvinnande kan få är bra. Jag fortsätter att hålla en tumme hårt för ett lyckligt slut och tänker mycket på er ❤

  Kram

  Gillad av 1 person

 3. Det positiva är ju att han i alla fall syntes till de första dagarna. Läste någonstans att hundar sort förvildas men det vet du ju redan. Och som du säger, han ligger förhoppningsvis och trycker vid någon gård, något sommarställe. Förhoppningsvis är det någon som lägger märke till honom när det är dags att ta sig en tur till lantstället.

  Tänk vad mycket hjälpsamma människor det finns!

  Gillad av 1 person

 4. Så bra att det kom med i tidningen, ju flera observanta ögon desto bättre. Men jag ryser och tänker på hur stackars Björn känner sig, rädd,frusen och hungrig. Tur att vintern är mild och att han har täcke på sig, det gör ju honom också mer synlig i naturen. Kanske blir idag lyckodagen då han låter sig hittas, kramar i massor, tänker på er!

  Gillad av 1 person

 5. Jag hoppas verkligen att den där artikeln kan vara till hjälp och att ni får tillbaka honom eller åtminstone får reda på vad som hänt. Ovissheten måste ju var det värsta!
  Kram, Ingrid

  Gillad av 1 person

 6. Vad hände i Björns hundhjärna när han plötsligt fick bråttom att dra iväg? Vad var det som lockade? Dessutom att han inte kommer tillbaka. Jag hoppas innerligt att han kommer tillbaka, oavsett om han hittar tillbaka på egen hundfot eller med mänsklig hjälp. Om inte, så åtminstone att ni får veta att han inte är i livet längre. Ovissheten brukar vara värst. Kram!

  Gillad av 1 person

 7. All hjälp är säkert välkommen och ju fler som läser om Björn detso större chans är det att han hittas. Det känns lite hoppfullt om det stämmer att vinthundar lätt ställer om till ett vilt beteende. Även om det ställer till det så kanske det betyder att han lever men håller sig undan.
  Jag vill gärna tro att han kommer tillbaka till er på något sätt och att det här blir en hemsk upplevelse med ett bra slut. Hur det än blir så hoppas jag att ni snart får visshet om hur det är med honom.
  Kram ❤

  Gillad av 1 person

 8. Självklart är det väldigt tråkigt att det blev som det blev, men det är ändå roligt att se att sååå många engagerar sig! Det finns hopp om mänskligheten.

  Håller fortfarande tummarna – hårt!
  Kram

  Gillad av 2 personer

 9. Så bra att det har uppmärksammats i pressen! Hoppas, hoppas att det kan ge positivt resultat.
  positivt och negativt är det på en och samma gång att hundrasen har det beteendet att den ”förvildas!” Om du nu förstår hur jag tänker? Något som jag inte kände till.
  Kram Nilla

  Gillad av 1 person

 10. En väldigt slående rubrik – en riktigt eye catcher som definitivt kommer få alla som läser tidningen/sajten att läsa innehållet. Bra där! Det är verkligen otroligt att så många har engagerat sig i sökandet efter Björn. Det som ändå ingav mig lite hopp att björn fortfarande lever är att ”rasen snabbt ställer om till ett vilt beteende”. Det borde väl betyda att han äter vad han kan komma över, enligt mig alltså, som kan ingenting om hundar.
  Nej du, det är alltför tidigt att sluta med att håla tummarna. KRAM!

  Gillad av 1 person

 11. Ni har gjort ett vansinnes jobb med att informera alla och allt som går att nå i era trakter. Så bra att tidningen också tog upp det.
  Förstår att ovissheten är hemskt men så länge man inte vet finns det hopp. Håller fortfarande tummarna… hårt!

  Gillad av 1 person

 12. Jättebra att man skrivit en artikel om Björns försvinnande i tidningen. Alla har ju inte Facebook och det kan också kännas mer seriöst i en tidning. Och NT är det många som läser. Jag hoppas och håller tummarna för att Björn kommer till rätta.
  Varm kram

  Gillad av 1 person

 13. Det måste vara otroligt påfrestande att inte veta vad som hänt Björn. Bra i alla fall med västen, då syns han och känns igen. Att så många engagerar sig är också positivt. Vi får fortsätta hålla tummar och tår.

  Gillad av 1 person

 14. Va bra att det kommit in en artikel i tidningen! Och bra att han har en väst på sig. Håller tummarna allt vad jag kan och hoppas han snart dyker upp!
  Varm Kram!

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.