Söndagsmorgonen …

… såg ut att bjuda på en kommande fin dag. bilderna här är tagna vid 6:30 ungefär …

En rosafärgad morgon …

Tyvärr försvann solen och nu är himlen grå.

Här är några bilder från en annan dag i veckan som gick …

Återkommer under eftermiddagen / kvällen med söndagens skyltning …

47 reaktioner till “Söndagsmorgonen …

 1. Ja, det såg ut att bli en vacker dag här också, men nu är det både grått och rått, så det blev bara en kortare runda med cykel och kamera, nu blir det till att värma sig med en varm kopp te 🙂 Många härliga vårtecken du har hittat, fina bilder! Ha en fin söndag!

  Gillad av 1 person

 2. Grått, blåsigt, och okänd nederbörd, enligt Trafikverkets sida. Jag vet nog vad det är det är duggregn. Vi har +1,6 grader, så det blir nog isigt med tiden. Du fick ihop en hel del fina bilder på något bättre väder. Jag kommer att stanna inne, om det inte blir bättre väder i Kårböle.
  Svante

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Dagen bjöd på mest mulet och gråkallt väder … men i morgon är en ny dag – kanske blir den bättre 🙂

   Gilla

 3. Underbara bilder från en tidig morgon där du är. I morse när jag och Fanny gick på klipporna utmed havet kom det en riktigt hagelskur, fanns ingenstans att ta skydd så vi blev ganska så blöta. Nu är himlen blå igen, beoende på åt vilket håll man tittar 😉
  Önskar dig en fin söndag Anki!!! Kram!

  Gillad av 1 person

  1. Tack så mycket Anita! Att hamna i en hagelskur är inte det man längtar efter precis – tur att de ofta är snabbt övergående.
   Ha en fin kväll!
   Kram

   Gillad av 1 person

 4. En underbar morgon med den rosa färgen och min favorit bil. Många vackra bilder på vårblommorna som är lite frostiga. Här är det mulet men inget regn.
  Kramar

  Gillad av 1 person

 5. Ett försenat grattis till Lasse och er bröllopsdag. Förstår att det inte är prioriterat med den sortens firande nu. Så underbart att så många engagerar sig. Kram

  Gillad av 1 person

 6. Bra att jag ”har dig” som tar bilder när jag sover, så att även jag kan se hur det ser ut ”mitt i natten”;-) Bilderna är surrealistiska, speciellt den med den blåa svampen med mossa på.
  Sista bilden är ju ett smycke. Så otroligt läckert:-)

  PS. Håller fortfarande tummarna. DS.

  Gillad av 1 person

 7. Såg också den rosa himlen här, sen var det ändå grått efter ett litet tag! Idag är det måndag och grått, lite ljus letar sig dock in.

  Gillad av 1 person

 8. Vackra bilder. Fin lastbil, är det som en dekoration? Det bästa ned den tiden är också tystnaden förutom fågelsången snart… själv var jag ute 06:00 på söndagsmorgonen 🤗

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Ja, det är en dekorationsbil, inköpt på Rusta för 10 år sen – hade lampor som lyste första året, men den funkar bra även bra utan 🙂
   Tidiga morgnar är bästa stunden på dagen! 🙂

   Gilla

 9. Oh, det där morgonljuset! Ljuvligt vackra vårbilder igen, de nyduschade videkissarna och blåsippsknoppen speciellt. Jag får vänta ett tag med att leta efter blåsippor och liknande, ska bara gå kortkorta promenader enligt fysioterapeuten.

  Gillad av 1 person

Kommentarsfältet är stängt.