Skyltsöndag # 252

Söndag igen och dags för skyltning …  som vanligt skyltar vi tillsammans med bloggkompisen BP!

En bild ur arkivet … kanske har den varit med förut, men då är det väldigt länge sen …

Som alltid gäller det att om du vill se fler som är med och skyltar så hittar du dem HÄR 

Den roligaste söndagsutmaningen … alla som vill kan vara med!

25 reaktioner till “Skyltsöndag # 252

 1. Fästingarna kan gärna sova vidare för min del! Dem har jag inget till övers för sen de gav mig borrelia 😏
  Ingen av fåglarna verkar gilla att duscha med tanke på var de har satt sig hahaha!
  Kul skyltat!

  Gillad av 1 person

 2. Usch, jag ryser när jag ser fästingskylten. Underligt nog känns det ännu värre att tänka på dem nu när jag bor där de knappt finns än när jag hade dem omkring mig. Kanske var det en slags acceptans för att det inte fanns något att göra åt dem. Kråkorna är betydligt trevligare att titta på och även djuren på den sista skylten 🙂
  Kram

  Gillad av 1 person

 3. Absolut ÄLSKAR den första skylten. Båda fåglar verkar inte ha mycket till övers för att ta en dusch. Tack för ett gott skratt där. Kan inte minnas skylten, så den har nog inte varit med förr.
  Har själv aldrig haft en fästing, men min man fick ett bett för ett antal år sedan, och då fick han äta antibiotika i 10 dagar. De sista två skyltarna är otroligt charmiga, speciellt den gröna skylten.

  Tycker det är fantastiskt att du trots allt som hänt lägger upp en Skyltsöndag. Tusen tack för den och länken:-)

  Gillad av 1 person

 4. Fästingarna kan jag undvara men väldigt bar att de vill vara med och varna på en skylt. Är dock vaccinerad. Första skylten är så rolig. Mycket humor här. Sista skylten är verkligen viktig.
  Kram

  Gillad av 1 person

 5. Så bra att det sitter en extra skylt på att sänka farten vid djur som hästar, hund och katter. Jag är fast besluten att påstå att många sköter sig och visar respekt men inte alla. Jag upplever det på mina vägar med mina fyrbenta vänner. Sedan har vi cyklister som härjar runt här. Jag hörde hur en talade om att: Sånna där ska man bara köra över. Gissa om jag skrek till klungan tom en granne rusade upp till mig på vägen. Fästingar suck!!! Brukar på plocka några om sommaren på de fyrbenta.

  Gillad av 1 person

  1. Håller med … de flesta är hänsynsfulla, men tyvärr finns det andra typer också ute på vägarna.
   Fästingar är inte kul alls!

   Gilla

 6. Krypen har ju redan vaknat…. om de ens gick i dvala? Syrrans katt fick ju en redan i januari. Själv var jag och fyllde på mitt vaccin i februari. Snällt av kråkorna att sitta stilla då du fotade.

  Gillad av 1 person

 7. Snyggt skyltat! Gillar kråkorna som kanske både behöver på toa och dessutom duschas och tvättas 🙂 Fästingar gillar jag dock inte… Det är det nog ingen som gör.

  Gillad av 1 person

 8. Hej, äntligen går jag min söndagsrunda en dag för sent. Och inte har jag något att skylla på! Fästingar har man hittat här redan…men TBE har vi inte i Dalarna, inte ännu! Finns en liten ort Norrbärke, där den förekommer, men i övrigt ska man inte behöva vaccinera sig. Måste däremot kolla upp om Daniel brukar få något fästingmedel, tror inte det, men då är det nog dags denna säsong.
  Måndagskram

  Gillad av 1 person

  1. Fästingar är otrevliga kryp … jag är vaccinerad mot TBE, men tyvärr är det alltför många år sedan och jag bör göra det igen …
   Kram

   Gillad av 1 person

Kommentarsfältet är stängt.