Black and White on Wednesdays # 29

Idag blir det bilder ur arkivet … igen.

Utsikt från Arbetets museum …

… och två slitna hus, som sett sina bästa dagar.

Det är bloggvännen Susan, som är skapare av denna utmaning – och alla som vill är välkomna att vara med!

Det här är hennes teman:

– Trees on Tuesdays
– Black and White on Wednesdays
– Flowers on Fridays

47 reaktioner på ”Black and White on Wednesdays # 29

 1. Så många fina fönster du fått med i första bilden. Undrar om de gamla husen står kvar efter Dennis framfart? På promenaden idag såg jag att ett gammalt växthus som gett vika….. Jag gissar att Dennis hade ett finger med i spelet.

  Gillad av 1 person

  1. Det är inte säkert … många gamla hus som givit upp för mindre 🙂
   Dennis verkar ha farit fram rejält på en del platser … vi märkte inte så mycket av honom, men visst blåste det rejält.

   Gilla

 2. Gamla stenbyggnader av industriell karaktär vs. ödeshus i träd. Läcker jämförelse:-) Å båda gör sig nog bäst i svartvitt. Det är nog tack vare dig och Anita som till och med jag börjar gilla svartvita foton;-)

  Gillad av 1 person

 3. Godmorgon i stugan, eller god förmiddag hos dig! Jag borde ju ha kunnat räkna ut att du hade den blomman ……också! Hittade inga bilder när jag googlade på fotblad på det jag trodde det var, en del av foten. Den gamle mannen i programmet, Charlie, som bjuder hem journalisten på fika, han är konstnär och ställde nyss ut på biblioteket här. Många människoöden får man vara med om…jag är alltid nyfiken på människor och deras livsöden, även om jag värjer mig från att umgås med dem som har missbruk, kan liksom inte hantera den typen av problematik. Torsdagskram, loppis väntar idag, o tänk, mitt bland tussilagorna har man ändå 11 nedfarter öppet i backen!

  Gillad av 1 person

 4. Arbetets museum, visst var jag där när jag besökte Norrköping. Jag tror det i alla fall. Så vet jag att jag även tänkte att jag ville återvända till Norrköping för det var en fin stad. Tänk så mycket vackert det är att se i vårt eget land… Norrköping är inte längre bort än det kan bli verklighet utan någon större planering.

  Gillad av 1 person

  1. Norrköping är en trevlig stad … speciellt Industrilandskapet är fint …
   Om du får för dig att se Norrköping, så hör av dig så kan vi kanske ses om det passar oss båda 🙂

   Gilla

Kommentarer inaktiverade.