Glad måndag …

… önskar jag med dessa bilder!

De här blommorna stod på köksbordet i fredags e.m. när vi kom hem från stan 🙂

Calle hade glömt att Lasse skulle till audionomen, så han och Charlie hade köpt blommor och åkt till oss … och Charlie blev så ledsen att vi inte var hemma, så de återkom i lördags! ❤❤

Inspiratör till detta trevliga tema är bloggvännen Carita – ett tema för att sprida lite måndagsglädje – och alla som vill kan vara med!

45 reaktioner till “Glad måndag …

 1. Oh, jag blir ju tårögd, så kärleksfullt !
  Vet du, mina skyltar var puts väck ! Vad har hänt? Vem har ätit upp dem under natten? Ingen aning, BP och Susjos hade ju även kommenterat men deras kommentarer är också borta! Nå, skam den som ger sig, gjort ett nytt försök!

  Gillad av 1 person

  1. ibland är det konstigt med kommentarerna …
   Ja, det var trevligt att de kom – och om en stund ska jag åka dit och se efter Charlie en stund 😦
   Kram

   Gilla

 2. Ett väldigt vackert blomsterarrangemang och vilken överraskning att komma hem till det 😀 Vilken tur att Charlie kunde komma en annan dag i stället. Han verkar i alla fall ganska nöjd med allt han pysslar med.
  Kram

  Gillad av 1 person

 3. Vad fint att komma med så fina blommor. Förstår att det var en glad överraskning och vilken tur att de kynde komma på lördagen också.
  Tänk på att gamla plastleksaker innehåller väldigt mycket gifter, särskilt om de kommer från Kina. De giftiga kemikalierna i plasten och färgerna luckras upp och avger gifter efter några år. Det är synd när man har gamla roliga leksaker, men jag har slängt mycket efter den varningen.

  Gillad av 1 person

  1. Ja, de blev jag glad för … och både Farmor
   och Charlie var glada att de kunde komma dagen efter 🙂
   Jo, jag vet det där med plasten … men samtidigt är det inget han stoppar i munnen och han exponeras inte för den varje dag, utan bara en liten stund någon gång per månad …

   Gilla

 4. Så vackra blommor! Vilken omtanke! Fin gest! Men jag förstår att Charlie blev besviken så klart att han ville komma tillbaka när ni var hemma. Fullt förståeligt.
  Kram

  Gillad av 1 person

 5. De fina blommorna är du såååååå värd! Gulligt av sonen att tänka på sin mor på Alla Hjärtans Dag som du enligt egen utsago inte ens ha koll på;-) Fint att bli påmind på detta sätt.
  Charlie blir bara sötare och sötare. Blir så glad att se honom, de färgglada pusselbitarna och det knallröda huset:-)

  Gillad av 1 person

 6. Vilka fina blommor! Mitt ena barnbarn ringde till mig i söndags kväll och ville jag skulle hämta henne för hon var mormorsugen. Men jag höll på att byta bromsskivor och backar på bilen så den gick inte att köra med. Han blev så ledsen. Hon fick komma igår i stället så nu är hon inte ledsen på mormor längre. Vilken tur för dig att du inte missade en gosestund eftersom de kunde komma på lördagen istället.

  Kram

  Gillad av 1 person

Kommentarsfältet är stängt.