Flowers on Fridays # 28

… nu börjar snökrokusarna titta upp både här och där …

… och i rabatten kommer vintergäck, snödroppar och gul krokus.

Den blå julhyacinten blommar fortfarande i sin kruka.

Det är bloggvännen Susan, som är skapare av denna utmaning – och alla som vill är välkomna att vara med!

Det här är hennes teman:

– Trees on Tuesdays
– Black and White on Wednesdays
– Flowers on Fridays

Önskar dig en trevlig Alla Hjärtans Dag!

❤ ❤

69 reaktioner till “Flowers on Fridays # 28

 1. Snödroppar och Vintergäck har vi. Krokusarna har vi inte fått upp på några år, har inte sett några hos grannen än heller. Får ta en titt på min promenad! Idag skiner solen och det är någon minusgrad.

  Gillad av 1 person

 2. De där små krokusarna är så fina och här börjar de skifta färg nu. Grannen har hela sin gräsmatta full av dem och hon är inte helt förtjust över dem.
  Ha en fin Kerlaiksdag!
  Kram, Ingrid

  Gillad av 1 person

 3. Det är ju helt underbart! Efter nattens kyla blev det ju en fin dag, såg tussilago på dagens promenad. Bofinken såg jag igår och idag en fjäril, hann inte och se i motljuet om det var påfågelöga el nässelfjäril – jag vart så chockad över att det kom en. Ha en bra eftermiddag!

  Gillad av 1 person

 4. Njuter av dina vårblommor. Solen har värmt idag så vi har varit i trädgården flera timmar. Vårluften och annat som hände fick Minton att bli trött. Nu sover han i min säng .
  Kramar

  Gillad av 1 person

 5. ”Här är vi, nu är vi uppe” tycks de stolta snökrokusarna säga på första bilden 🙂 Härligt perspektiv som gör krokusarna levande på något sätt. Kanske också för att man ser huset i bakgrunden. Fint!

  Gillad av 1 person

 6. Våren har helt enkelt kommit till dig lite tidigare i år. Rolig med din julhyacint som är ”still going strong”. På tal om det. Upptäckte fyra utslagna blommor och två knoppar på vår novemberkaktus idag. Kaktusen har blommat från mitten på oktober till mitten på december. Å nu är h*n på G igen verkar det som. Det har då aldrig hänt förut.

  Gillad av 1 person

  1. Ja, nu känns det som att våren är på gång … men bakslag lär komma! Tack för besöket och för att du tog dig tid att kommentera 🙂

   Gilla

 7. Så härligt med vårblomster. Tänker helt osökt på väderskillnaden mellan där Du bor å här hos mig. Såg på nyheterna att vissa delar av södra Sverige hoppar över vinter och går från höst till vår.
  kram

  Gilla

 8. Så mycket fint som blommar hos dig. Hos oss ser jag bara lite snödroppar och så förstås de överdådiga julrosorna. Gillar snökrokusbilden med husen i bakgrunden.

  Gillad av 1 person

  1. Tack så mycket! Snökrokusen är alltid tidig … i år lite tidigare än vanligt, men bara ett par veckor 🙂 Mina julrosor har knoppar nu – de knopparna som fanns före jul ruttnade bort , men jag hoppas de här slår ut 🙂

   Gillad av 1 person

Kommentarsfältet är stängt.