Ny Björndag …

… var det igår, men så många bilder blev det inte.

 

På grund av vädret hade jag bara min lilla fickkamera med mig och med den går det inte att fota en whippet i full fart. Så medan han sprang runt i hagen, så kikade jag på lite lavar 🙂

Efter nästan en timme i hagen, gick vi hemåt genom skogen …

Det var igår … idag fick jag gå på en ensam promenad.

38 reaktioner till “Ny Björndag …

 1. Fina Björn! Han verkar trivas hos dig!
  Jag tycker mig se Afrika uppe till höger på ”kartan” med lavar! Otroligt att se dem i närbild, det måste vara väldigt uppförstorat! Du kan verkligen det där med macro!
  Hästen med kvisten ser ut som en enhörning! Kul bild!
  Ha en jättefin kväll!

  Gillad av 1 person

  1. Ja, jag tror det i alla fall 🙂
   Tycker det är kul med de där små sakerna, mest tur och en bra kamera 🙂
   Haha … det kanske är en enhörning!
   Tack och tack detsamma!

   Gillad av 1 person

 2. Roligt! Blomstermams såg Afrika och jag ser Europa, nästan i alla fall. England ser aningen deformerat ut, men annars;-)
  Snart är det tisdag igen, då har du återigen en promenadkompis:-)

  Gillad av 1 person

 3. Vilken tur att du hittar så mycket annat att roa dig med när kameran inte riktigt hänger med i Björns takt 😀 Fina bilder från er promenad men vad tyckte Björn om att träffa hästarna? Visst var han lite rädd för dem tidigare?
  Kram

  Gillad av 1 person

 4. Så härliga färger i dina bilder. Så djupa och klara. Du må han en bra filmkamera oxå. Skogsvägarna ser så lockande ut. Med den lilla erfarenhet jag har av hund i koppel, så tycker jag att de drar så mycket åt alla håll, att det är minst lika gott ensam.

  Gillad av 1 person

  1. Tack så mycket! 🙂 Skogsvägarna och den stora hagen är så fina att gå i … och han är väldigt snäll och duktig i att gå kopplad 🙂

   Gilla

 5. Så roligt med dessa ”Björndagar”. Och som du vet tycker jag om att hänga med ut på era promenader. Att hänga med i björns svängar gör man inte så god idé att du tittade på annat som du så fint kunde dela med dig av. Nu har jag lärt mig att det finns något som heter bägarlarv också. Sen ska jag helst känna igen den.Stenen som du fotat ser verkligen ut som en karta. Spännande.
  kram!

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.