50 reaktioner till “Flowers on Fridays # 26

 1. Så vacker buketten är! Jag har köpt tulpaner ett pr veckor men de har inte heller slagit ut utan bara torkat efter ett tag. Då känns det som att slänga pengarna i sjön tyvärr. Tveksamt alltså om det blir en ny i dag…

  Kram och trevlig fredag!

  Gillad av 1 person

 2. Tulpaner är väldigt vackra, men de håller inte länge om man inte har något bra lagom kyligt utrymme att sätta dem i nattetid. Fem dagar är ändå hyfsat tycker jag!
  Ha en skön fredag!
  Kram, Ingrid

  Gilla

 3. Tulpaner är så vackra! Och din bukett likaså. Vacker bild! Tyvärr har jag svårt här i Torrevieja att få tag på dem. Men å andra sidan finns det gott om andra blommor . Och de köper jag.
  Kram!

  Gillad av 1 person

  1. Visst är de fina! Vårens budbärare … men numer kommer de väldigt tidigt! Såg att det fanns att köpa redan före jul – det är fusk tycker jag 🙂
   Kram

   Gilla

 4. Vackert!

  Det verkar inte växa vanliga tulpaner här nere i södra Spanien men däremot finns det vildtulpaner, en liten söt gul blomma. Fast det är väl inte helt omöjligt att det går att odla dem, jag har ju en amaryllis planterad i rabatten som har blommat några gånger, nu dessutom har det kommit två små plantor till så den har tydligen ynglat av sig.

  Jag får vänta tills fresiorna här hemma slår ut i stället.

  Gillad av 1 person

 5. Ja, dina tulpaner är fina, men det kan som sagt var lite olika på kvalitén! Viktigt tycker jag att köpa svenskodlade, helst närodlat. Blommor gör så mycket för ögat… vi behöver mycket grönt inomhus så här års!
  Trevlig helg Anki!
  Kram Gunilla

  Gillad av 1 person

 6. Så fint dina tulpaner står efter 5 dagar. Så´nt är roligt.
  Jag väntar på att Mysingen ska köpa några till mig, men av erfarenhet vet jag att det inga blir. Men hoppas gör jag. Under kan ske. Annars klarar jag mig utan tills jag själv kan gå ut och införskaffa några. Och, han är ju bra på så mycket annat.
  Trevlig helg.
  Kram!

  Gillad av 1 person

 7. Jag älskar tulpaner och längtar såååå tills de jag planterade i höstas ska komma upp och blomma till våren! Hoppas att det inte blir en allt för varm vår så att de får blomma länge! Tills dess får jag njuta av din bukett och alla andra blommor du visar här! Ha en fin helg!

  Gillad av 1 person

 8. Härligt! Älskar tulpaner!
  Jag köpte två buketter förra fredagen på rea, och de stod sig till i torsdags, så fina så, men nu är de slokade och måste slängas…
  Ha en fortsatt trevlig helg!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.