Flowers on Fridays # 25

Härom dagen var det tulpanens dag … jag köpte inga tulpaner då, men kanske gör jag det idag 🙂

Än en gång återbruk av gamla bilder och just dessa är från Söderköping i maj 2018.

 

Det är bloggvännen Susan, som är skapare av denna utmaning – och alla som vill är välkomna att vara med!

Det här är hennes teman:

– Trees on Tuesdays
– Black and White on Wednesdays
– Flowers on Fridays

47 reaktioner till “Flowers on Fridays # 25

 1. Åh vad jag längtar till våren när jag ser dina fantastiska tulpanbilder! Finns det något härligare än när de blommar överallt! Tack för de vackra bilderna och ha en jättefin fredag!

  Gillad av 1 person

 2. Underbara bilder på de färggranna tulpanerna. Känns som det är dags att byta ut Julstjärnan som vi har på matbordet här hemma och byta till krispiga tulpaner istället. Glad måndag!! ..höll jag på att skriva. Haha.. Trevlig helg från Malta!!

  Gillad av 1 person

 3. Du har tagit med dig våren med tulpaner till bloggen:-) Tackar för det! Har en känsla av att vi snart kommer att se liknande bilder irl. I Kungsträdgården har körsbärsträden börjat blomma, vilket de vanligtvis inte gör förrän i april.

  Gillad av 1 person

 4. Vackra blommor kan man se ofta! Och vilken vårkänsla bilderna ingav. Vackra bilder!Här i Spanien har jag inte hittat tulpaner men det blev lite andra blommor i stället.
  Kram!

  Gillad av 1 person

  1. Tack så mycket! Ljuvliga blommor att njuta av! Vackrast ute med många tillsammans. Tyvärr går det inte här, då hjortar och rådjur äter upp dem redan innan de hunnit börja blomma. Suck!

   Gilla

Kommentarsfältet är stängt.