Fortsättningen …

… på mina problem.

Igår var jag så trött på allt krångel, så jag orkade inte fortsätta med felsökandet – orkade knappt öppna locket på datorn en gång, men efter att nu på morgonen läst i kommentarerna att flera av er ser bilderna som vanligt och kan förstora dem som vanligt, så började hjärnan arbeta igen.

Kollade min blogg igen och tänkte att ett under kanske hade skett … men det hade det förstås inte. Fick då idén att kolla min blogg på Lasses dator – och se där … där funkade det som det skulle! Bytte webbläsare, från Chrome till Explorer och det funkade också! Tillbaka till min dator och öppnade bloggen i Explorer … och där funkar det, men inte i Chrome!

Angående bilen, så vet jag inget än. Ska åka till barnbarnen sen, så jag hoppas den startar – annars får Lina komma och hämta mig … och jag får prata med verkstaden i morgon.

Det här inlägget gör jag i Explorer …  för att se om det funkar bättre.

Har kollat inlägget på Chrome och det funkar att förstora bilden med ett dubbelklick! 🙂

Husmossa, kallas ibland våningsmossa – den växer i våningar …

Jag återkommer senare idag med skyltar …

Stort tack till er alla, ingen nämnd, ingen glömd … tack för att ni kommit med olika tips … jag kämpar vidare – kanske är det bara min dator som har dåligt uppförande!

 

 

34 reaktioner till “Fortsättningen …

 1. Där ser man, Explorer, som man lämnade för många år sedan, har fördelar. Intressant med de olika webbläsarna, förstår ju inte hur det funkar med bytena, men det är tydligt att de påverkar datorn på olika sätt.

  Gillad av 1 person

  1. Brukar inte använda Explorer, men funderade på om olika webbläsare visade olika … och så var det … visst är det konstigt …

   Gilla

 2. Så roligt att du hittade en lösning på problemet. Jag använder Firefox och har aldrig upplevt några problem med din blogg.
  Ha en skön söndag!
  Kram, Ingrid

  Gillad av 1 person

  1. Bra att du inte har problem … får kanske göra en ominstallation av Chrome eller nåt – eller byta webbläsare – väntar på vad sonen säger …
   Ha en bra söndag du också!
   Kram

   Gillad av 1 person

 3. Så skönt att datorbiten fungerar som den ska nu i alla fall. Vanligtvis så tycker jag att Chrome är mycket stabilare än IE… Hoppas att det löser sig med bilen också!

  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Njae … det funkar inte riktig som jag vill. vill ju att det ska funka i Chrome även hos mig, vilket det inte gör … suck.
   Bilen startade snällt igår, men jag ska ringa verkstaden idag … 🙂
   Kram

   Gilla

 4. Det är tröttsamt när man inte får det att funka. Men jag har också flera gånger upptäckt att om det inte funkar i chrome så försöker jag med något annat. Samma med bloglovin, där jag har alla bloggar samlade och får notiser när det kommer något nytt. I bland fungerar det inte alls och då har jag en reservbloggläsarplats som plan B. Kanske ska man alltid försöka med att starta om datorn och sedan kolla om det blir bättre i andra webbläsare eller i andra program. Kul att det funkar igen och förhoppningsvis blir det som det ska även i chrome.
  Kram

  Gillad av 1 person

 5. Men vad bra att det löste sig med att skriva inläggen i Explorer! Jag som har Chrom kan nu förstora dom på helt vanligt vis. Men konstigt är det att det plötsligt bara ändrar sig. Konstigt och väldigt irriterande!

  Hoppas det ordnar sig med bilen också.

  Gillad av 1 person

  1. Ja … vi får se – nöjd är jag inte …
   varken med datorproblem eller bilen. Bilen startade snällt igår, men jag ska kontakta verkstaden idag, så får vi se …

   Gilla

 6. Visst stämmer det att en olycka kommer aldrig ensam. Nu hoppas jag på att du får rätt på alla ”olyckor” också samtidigt. Kram

  Gilla

  1. Jag har också haft Chrome i massor med år och aldrig haft problem … förrän nu. Om det är Chromes fel, eller nåt annat. 🙂
   Ha en fin måndag!
   Kram

   Gillad av 1 person

 7. Jag hoppas bilen uppför sig som den ska.
  Angående datorn och olika webläsare så har jag upplevt att bloggar med bilder ser olika ut i min och Js dator men aldrig tänkt på att det har med webläsaren att göra.
  Men nu har jag lärt mig något nytt 🙂
  kram

  Gillad av 1 person

  1. Datorerna lever sitt eget liv … ibland blir jag så trött på dem!
   Bilen startade snällt igår, men jag ska ringa verkstaden ändå idag 🙂
   Kram

   Gilla

  1. Tack … men problemet kvarstår för mig – de flesta andra ser bilderna och kan förstora, oavsett vilken webbläsare man använder, men inte jag. Ja, det är inte hela världen …

   Gilla

 8. Gamla, hederliga Explorer som jag inte använt på år och dag. Där ser man! Jag har ju aldrig haft några problem med dina bilder och jag använder ju Chrome. Så problemet verkar ja löst sig utan att det är löst med andra ord…
  Hoppas att problemet med bilen har löst sig på riktigt!!!

  Gillad av 1 person

  1. Använder Chrome sen måååånga år tillbaka, men installerade Explorer också. Lasse har också bägge på sin dator och har inga problem … suck. Bilen startade snällt igår, men jag ska ändå ringa verkstaden idag 🙂

   Gilla

 9. Det är så trist med dator och bildproblem, förstår precis att du blir trött och ledsen. Det är tråkigt när man inte riktigt vet hur ens bilder ter sig. Hoppas att allt löser sig.

  Gillad av 1 person

  1. Tack … men tyvärr så gör det inte det – inte hos mig, men tydligen hos de flesta andra … suck. Bilen startade bra i förrgår, men ska på ”undersökning” på verkstaden inom kort. 🙂

   Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.