Flowers on Fridays # 24

Denna arkivbild får bli mitt bidrag den här fredagen …

Nässlorna blommar med små, små stjärnor!

Det är bloggvännen Susan, som är skapare av denna utmaning – och alla som vill är välkomna att vara med!

Det här är hennes teman:

– Trees on Tuesdays
– Black and White on Wednesdays
– Flowers on Fridays

39 reaktioner till “Flowers on Fridays # 24

 1. Ska jag se hur de blommorna ser ut ute, måste jag ha datorglasögonen på ute, och då snubblar jag på allt, som finns att snubbla på. På bild i datorn går det att se hur vackra de är.
  Svante

  Gillad av 1 person

 2. Jag har nog aldrig tänkt på att nässlorna blommar med små stjärnor. Men nu får jag allt vara mer uppmärksam i sommar. En vacker bild är det.
  Kram

  Gillad av 1 person

 3. Så fina! Jag har aldrig tänkt på att se närmare på nässlornas blommor, men i sommar ska jag göra det! Återigen har man glädje av att du visar upp den lilla miniatyrvärlden som man inte lägger märke till om man inte vet att den finns där! Tack för det och ha en fin kväll!

  Gillad av 1 person

 4. Är det så brännässlor ser ut när de blommar. Har nog aldrig sett det. Blommorna är betydligt sötare än vad nässlorna är.
  Otroligt läcker bild med olika fokuseringar. Snyggt jobbat!

  Gillad av 1 person

 5. Det är ju bra att det finns sparade foton att ta till när naturen sover vintersömn 😀 Man ser aldrig hur vackra små blommor nässlorna har men jag ska ta och kolla lite närmare på dem när säsongen kommer. Just nässlor brukar jag bara försöka gå runt och det är ju synd att jag inte har tänkt på att de också har något fint att visa 😀
  Kram

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.