32 reaktioner till “11 dagar före jul …

 1. Vilken trevlig bild jag möts av denna tidiga morgon. Fredag den 13:de och Lucia, ska bli spännande att se vad dagen har att erbjuda. Någon julstämning har inte hunnit infinna sig här hemma hos oss ännu men igår plockade jag iallafall fram adventsljustakarna och några tomtar. Våran konstgjorda julgran brukar Lasse plocka fram. Minns när jag var lite, då gick vi ut och köpte en riktig gran🎄 😀 Går ni ut i skogen och hugger en eller gör man inte så nu för tiden? 😂😂
  Önskar dig en riktigt fin Luciadag Anki.

  Gillad av 1 person

  1. Inte mycket julstämning här heller … medvetet från mig faktiskt 🙂 Julgran har vi ingen numer … har inte plats till det, men vi har massor med granar i skogen! Tyvärr även granbarkborrar som dödar dem.
   En urna med granris och en liten ljusslinga räcker länge och kanske kommer det upp lite julpynt också – adventsljusstakar har jag i alla fall 🙂

   Gillad av 1 person

 2. I Kårböle lär det inte bli något Lucia firande, det har inte varit något sådant firande, som jag märkt sedan jag flyttade hit 2006.
  Svante

  Gillad av 1 person

 3. Attans, undras om jag ”tvingas” baka lussebullar i dag. Jag lär nog inte se några Lucior här, inte ens glitter i håret. Om jag inte sätter dit lite på mig själv då … Fast då skulle nog mannen min undra vad 17 jag höll på med! 😀 Fast det tillhör väl inte ovanligheterna ändå så kanske … Kanske det blir lite glitter i håret!

  Ha en härlig dag!

  Gillad av 1 person

 4. Har inte sett nån lucia, inte ens på tv. Väcktes dock av sms med bild på B4 när hon var uppklädd för lucia på förskolan 🙂 Tror inte ens jag köper nån lussekatt.

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.