Skyltsöndag # 239

… och som vanligt skyltar vi tillsammans med bloggkompisen BP!

… och de här från Dollarstore …

Som alltid gäller det att om du vill se fler som är med och skyltar så hittar du dem HÄR 

Den roligaste söndagsutmaningen … alla som vill kan vara med!

29 reaktioner till “Skyltsöndag # 239

 1. Kul skyltar. Jag var inne på Dollarstore i fredags, och hittade väggalmanackor. Det verkar, som om de, som varit gratis hos ICA förut inte finns i år. Dollarstore i Ljusdal var rörigare än vanligt, så jag skyndade ut därifrån.
  Svante

  Gillad av 1 person

 2. Vi fick nyligen Dollarstore i Lidköping. Men jag får skrämselhicka när jag är där, så himla rörigt, hittar ingenting, haha. Rusta är lite snällare.
  Men go skyltning har du! Kram!

  Gillad av 1 person

  1. Haha … det verkar som att det är en rörig butik var den än finns 🙂 Sällan jag går dit, men ibland är det kul att gå runt och titta … och leta skyltar 🙂
   Tack och kram!

   Gilla

 3. Så bra att såväl du som Lillasyster tänkte på mig när du fotade och hon såg bokmärkena. De är ju så himla roliga. Fanns dom hos Dollarstore? Nästan så jag skulle be dig att mejla bilden till mig för nästa lördags ”Bokmärken”, å självklart länkar jag till dig då. Men är absolut inte sur om du inte vill låna ut bilden;-)

  Är aningen avis att du har två Dollarstores så nära dig. Efter en ”slagning” på nätet såg jag att Dollarstore finns på tre ställen runt 08, fast alla ligger minst fem mil från Täby, och då blir det ju inte billigt längre med tanke på bensinen;-) Så jag får väl nöja mig med att kolla in dina bilder och de fyndiga skyltarna.

  Måste säga att jag faktiskt gillar att botanisera i röriga butiker. Bara att gå runt och se vad som finns (och fota skyltar såklart) tycker jag om. Inget köptvång, bara strosa runt.

  300 kronor för en julgran var mycket prisvärt om man inte vill hugga en själv i skogen vill säga.

  Vilket toppen bidrag till Skyltsöndag! För mig får du gärna göra fler besök hos Dollarstore:-)

  Stort tack för inlägget och länken:-)

  PS. Å skylten med mössan måste du har hittat på Charlies förskola, eller… DS.

  Gillad av 1 person

  1. Blir alltid glad när du uppskattar mina skyltar 🙂 Dollarstore är just en sån affär man kan strosa runt i utan att handla 🙂
   Den röda skylten om mössan och vantarna fanns också där! 🙂
   Du har ett mejl från mig!

   Gilla

 4. Jag går mycket sällan i/på affärer… Men det kanske du märkt när jag mycket sällan har skyltar därifrån. Det här året har jag faktiskt varit två gånger på IKEA och köpt förvaringsbackar till bilen (10st totalt) så jag kan ha kataloger med mig.

  Gillad av 1 person

  1. Jag har förstått det … jag besöker sällan andra affärer än lokala matbutiken, men ibland måste jag vidga vyerna lite – om inte annat så för att leta skyltar 🙂

   Gilla

 5. Kul skyltar! Men Dollarstore besöker jag sällan. Ja, jag går inte ofta i butiker. Bara om jag vet vad jag ska ha.
  Matbutikerna får dock besök och jag vet vad jag ska köpa..Gillade extra skylten från förskolan- Nån ordning får det ju lov att vara.
  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Jag är inte heller den som besöker några andra butiker än mataffären speciellt ofta, men ibland är det kul 🙂
   Den röda skylten var inte från förskolan, utan även den fanns på Dollarstore 🙂
   Kram

   Gilla

 6. O så söta bokmärken! Jag använder oftast…en pappersremsa…därför att jag vill kunna skriva ner sidnummer till utdrag ur boken till kommande recension. Och är det foppatofflor som kommer att ta slut eller? Och så gillade jag den söta skylten till julmarknaden, den gav julfeeling. Och så tog det en stund innan jag fattade vad man skulle betala i kassan…en julgran! Här hugger ju alla sina egna, hihi… Möss- och vantskylten skulle vi behöva ha på loppis, jisses vilken röra efter varje dag vi haft öppet…
  En tiopoängare denna vecka och guldstjärna till Anki!
  Måndagskram

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.