49 reaktioner till “Upphittat!

  1. Haha … jodå, men det räcker med lite frost 🙂 Eller – jodå visst är det vackert, men eftersom det numer är jag som måste skotta så känns snön onödigt jobbig.
   Kram

   Gillad av 1 person

 1. Han är väldigt söt, det håller jag med om, men han får mig ändå inte till att gilla snö. Troligtvis ska det börja snöa här i förmiddag, men det blir nog inte så mycket. Ha en trevlig adventshelg.

  Gillad av 1 person

 2. Haha, eller jag kanske inte ska skratta… du vet min inställning till snö. Så himla vackert i morse, allt är vitt vitt vitt och jag fylls av lycka. Träden blir skulpturer, himlen ljusnar…

  Gillad av 1 person

 3. Man kan ju inte göra annat än att försöka se lite positivt på det här med snö, för att den kommer kan man vara ganska säker på. Vitt och fint blir det, men ack så halt och halkan gillar jag inte. Min läkare sa att det är absolut förbjudet att halka omkull, men man kan ju inte sitta inne tills våren kommer. Jag har bra broddar och dem har jag plockat fram, så jag är redo.
  Ha en skön fredag!
  Kram, Ingrid

  Gillad av 1 person

 4. Snön i sig är egentligen vacker men det tanke på hur det brukar bli här så säger jag nej och föredrar barmark. Här snöade det för en stund sedan men allt är redan borta så nu är det bara blött.

  Kram och trevlig fredag!

  Gillad av 1 person

 5. Vilken söt figur och lite snö tycker jag om. Vi har fått ca 1dm och allt är vitt men det ligger på nollan så ingen halka. Dags att klippa pälsen på Mintons ben så han slipper snöbollar och jag får plocka in rullatorn om det fryser.
  Kramar

  Gillad av 1 person

  1. Jag tycker det är fint med snö, men det är så jobbigt att skotta, så därför är jag gladast om det inte blir någon snörik vinter.
   Kram

   Gilla

 6. Snö här i södra delen av landet känns ganska onödigt. Men om den skottade sig själv och inte blockerade trottoarer så må det väl vara. Och den lyser ju upp.
  Jag gillar snö när jag åker skidor och tycker snö är vackert att titta på. Mne vill inte halka runt i den.
  Kram!

  Gillad av 1 person

 7. Figuren är riktigt söt, men jag gissar att den måste ha några år på nacken med tanke på att du gillade snö en gång i tiden alltså;-)
  Håller helt med dig om snöeländet, och då behöver jag inte ens skotta snö. Vi fick snö inatt, då temperaturen sjönk från 5-7 grader (med ihållande regn) till noll och snö. Jo, parkeringsplatsen är en isgata…

  Gillad av 1 person

  1. Tror jag köpte den första vintern vi bodde här … 20 år sen! Då gillade jag fortfarande snön … i ska fall mer än nu 🙂

   Gilla

 8. Den var gullig och jag kan förstå att den vill ha snö. Fick vi också men efter gårdagens regn förvandlades allt under det tunna snötäcket till en isbana. Vovven och jag klarade oss ändå. Mindes när jag bröt handleden för 2 år sedan. Inget jag längtar efter.

  Gilla

 9. Söt snögubbe men håller inte med honom om snöandet. Här kom årets första snö idag och efter en natt med regn och sen snö och frysgrader så var det inte roligt att försöka ta sig in i bilen när jag skulle handla! Och det var glashalt överallt, fick gå med babysteps! Usch!

  Gillad av 1 person

 10. Det regnade mycket igår, när jag vaknade idag så var det snö på marken. Jag trodde att den snart skulle vara borta, men, den finns kvar! Visst, vackert att titta ut, men är väldigt gärna utan den varan 🙂

  Gillad av 1 person

 11. Vi hade en precis likadan snögubbe/snömätare och den kom fram varje vinter under många år. Jag kommer inte ihåg vad som till slut hände med den men förmodligen gick den sönder på något sätt. Kul att få se den välbekanta figuren igen 😀 Tänk att du har gillat snö en gång. Undrar vad som hände. Kanske ändrades det när du började bli tvungen att sköta skottningen.
  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Förr gillade jag snön och kunde glädjas över ymniga snöfall, men numer är den bara jobbig. Jag står ensam med skottningen och det går tyngre för vart år som går…
   Kram

   Gillad av 1 person

  1. Jodå … det är jättevackert med vit, fluffig snö, men när det kommer massor med snö, som måste skottas, då gillar jag den inte alls. Min kropp klarar det inte längre helt enkelt.

   Gilla

 12. Jag gillar snö, men jag vill inte att det ska snöa, slaska, snöa, slaska. Ska det vara, så ska det ligga kvar i lagom mängd och med tre till fem minus. 🙂 Önska kan man ju alltid göra!

  Kram

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.