Glad måndag …

… önskar jag dig som tittar in denna måndag, som är en Björn-måndag! 🙂

I morse så funkade inte muspekaren på min laptop… eller om det var pekplattan Tänkte först att det inte inte skulle bli någon Glad måndag alls!

Så det var tur att att Björn kom och med det även hans husse, som direkt kikade på tangentbordet och gjorde en tryckning – och vips så funkade det igen! Hur gjorde du? undrade jag. Tryckte på F6 bara, sa han. Det hade jag ingen aning om, men  OK … då vet jag till nästa gång! Hur skulle jag klara mig utan min support?

Förkylningen till trots så blev det en trevlig helg och jag är glad för de dubbla segrarna i curling-EM, som avgjordes i lördags!

Fotot från Svenska curlingförbundets hemsida …

En del funderar kanske så här …

… men för den som kommit på hur detta spännande spel fungerar så är det rafflande underhållning och en perfekt tv-sport 🙂

Heja lag Hedin och lag Hasselborg! Snyggt jobbat!

Inspiratör till detta trevliga tema är bloggvännen Carita – ett tema för att sprida lite måndagsglädje – och alla som vill kan vara med!

 

39 reaktioner till “Glad måndag …

 1. De där övre knapparna på tangentbordet har jag aldrig riktigt förstått vad de är till. Bra att andra kan hjälpa till när det trasslar.
  Hahaa.. vilken träffande och kul fundering!! Har själv tänkt lite den tanken och tycker det är ganska så tråkigt att titta på curling. Till skillnad mot min Lasse som gärna tittar och jag måste medge att dubbla segrar blev väldigt lyckat!
  Roligt att du får ha fina Björn hos dig så ofta, ett härligt sällskap på dina promenader i naturen och i hemmets lugna vrå.
  Önskar dig en fin fortsatt Glad måndag. Själv ska jag tillbringa det närmaste dygnet på flygplan och flygplatser. Med alla byten tar det nästan ett dygn att komma fram till Sarawak.

  Gillad av 1 person

  1. Haha … då är vi lite lika – de där små knapparna har jag aldrig brytt mig om 🙂
   Ja, det känns såå bra att få låna honom ibland!
   Ha nu en bra resa … och jag är inte avundsjuk på själva resan, men lite på resmålet som skulle vara spännande att få besöka 🙂

   Gilla

 2. Sådant fattar inte jag heller, men med lite tur kommer jag ihåg detta. Fast på min F6 är en högtalare som ser ut att stängas av… Inte den jag testat i första hand! Har faktiskt ingen som ser ut så! Och mitt flygplan är på F12…
  Ha en glad måndag med Björn!
  Förresten så ser denna headern varmare ut än din förra 😉

  Gillad av 1 person

  1. Haha … visst är de knäppa de där små f-knapparna – ingen ordning alls!
   Tack! Det blir säkert en bra dag 🙂
   Nya headern bör kännas mer värmande … det var liksom meningen 🙂

   Gillad av 1 person

 3. Det ser ut som om du har en riktigt glad måndag och att då Björn kommer, som du gillar!
  Trevligt att ha djur till låns.
  Tänk, de där små knapparna, de ser inte lika ut från dator till dator. Men sån tur att du fick hjälp!
  Glad måndagskram!

  Gillad av 1 person

 4. Kransen blev fin. Att du fick vovvesällskap var ju kul, och jag har aldrig behövt använda f-knappar, och jag har inte heller några bilder på de knapparna.
  Svante

  Gillad av 1 person

 5. Bra att det ordnade sig så snabbt med muspekaren, skönt att ha bra support nära till hands 🙂 Kransen ser superfin ut!

  Jag kollade upploppet av curlingen och guuu vad spännande, och vilken sista sten!!! Herrarnas match såg jag inte alls, men stort GRATTIS till båda lagen 🙂

  Ha en fortsatt glad Björndag!

  Gillad av 1 person

 6. Vilka fina dekorationer du gjort. Jag önskar att jag vore lite pysslig, men alla har inte den förmågan. Och så bra att Björn kom så att du fick lite hjälp av husse med knappandet.
  Glad måndag!
  Kram, Ingrid

  Gillad av 1 person

  1. Sånt som händer 🙂 Bra när man kan få hjälp, när man som jag inte vet hur man gör 🙂
   Tack! Inget är klart än … men till helgen så …

   Gilla

 7. Låter som en bra start på veckan. Vad fint att Björn med husse kom i rättan ögonblick så att datorn fungerar som den ska. Curling ser jag ibland och visst är det en lagom sport för tv. Man hinner följa med. Skidor gillar jag också att se så här vintertid.
  Din krans ser jättefin ut. Du kan då verkligen få till det.
  Kram

  Gillad av 1 person

 8. Heja Sverige, vilka duktiga curlare vi har, den sporten borde vara ”större” än vad den är men det kanske kommer 🙂 Förbålt bra sista bild, fnissade gott där 😀 Tror jag ska spara bilden på tangentbordet annars glömmer jag det där, det kan vara bra att veta, ju!

  Gilla

  1. Visst är det en spännande tv-sport!
   Tyvärr ser inte alla tangentbord likadana ut … och f-tangenterna kan se lite olika ut …

   Gilla

 9. En ljusstake som förvandlas och pyntas efter årstider och högtider har jag också. Nu ska den bli adventskrans och därefter julgran. 😀 Den har 4 ljushållare i en ring och en till högre upp. När jag tänder det femte ljuset är det julafton.
  Björn gör helt rätt i att mysa i soffan. Hade jag också gjort om jag hade varit hund. Toppen med support just när man behöver det och dessutom gratis.
  Ha en glad måndag kväll!

  Gillad av 1 person

  1. Din ljusstake verkar mer avancerad … min är bara en ståltrådskorg och fyra ljushållare, men visst är det lite mysigt att kunna ändra efter årstid 🙂

   Gillad av 1 person

 10. Det var ju passande att Björn hade med sig datorhjälp till dig 😀 Kransen blev jättefin.
  Jag gillar också curling men tittar inte alltid. Men jag håller med om att det är spännande, särskilt när det går bra för Sverige 🙂
  Krya på dig!
  Kram

  Gillad av 1 person

 11. Vilka fina kransar du har gjort! En vecka för tidigt visserligen men ändå;-)
  Tusen tack för att du delar med dig av F6-knappen. Det visste inte jag heller.Kunde bara Esc, F5 och PrtSc. Resten har jag ingen aning om vad de är till för. Dessutom skiljer sig symbolerna på knapparna, de är inte identiska med de jag har, men F6:an har samma symbol här:-)
  Vilken glad måndag för dig… och för mig:-)

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.