Första snön …

… kom i natt …

Vy från trappan …

Dammen, kryddlådan och växthuset …

Vägen till samhället …

Inget kul alls … och jag hoppas den försvinner lika fort som den kom!

51 reaktioner på ”Första snön …

 1. Alltså jag gillar ju snö. Egentligen. Och så flyttar jag till södra Spanien. Fast det snöade ju faktiskt här för några år sedan, uppe i berget bakom oss.

  Nåväl. Snön skyddar ju växterna, du får tänka så! Och så skyddar det sorkarna och mössen som fixar fina små gångar fram till fågelbordet där de mumsar i sig fågelmaten … Fast å andra sidan gräver de små jäklarna gångar i jorden också. En gång hittade de mitt potatisland och de plockade potatisen utan att jag märkte det, jag förstod inte varför planta efter planta började se så ledsen ut. I gångarna sedan hittade jag halvätna potatisar. Sorkfanskap! Dem hade jag lite krig med, jag tyckte de kunde hålla till i åkern intill, de tyckte att min trädgård var trevligare.

  Gillad av 1 person

 2. Åhh, så fint 🙂 Jag gillar verkligen snö, och blir barnsligt förtjust när jag vaknar och upptäcker att det har snöat under natten 😀 …om du vill bli av med snön, så får du gärna skicka ner den till mig, det blir så ljust och fint när det är snö! …däremot gillar jag inte det grå snöslasket som det ofta slutar med. Ha en fortsatt trevlig söndagskväll!

  Gillad av 1 person

 3. Här blev det snöblandat regn under eftermiddagen. Dessvärre ligger litet vitt kvar på bilarna, men inte på vägen… än. Ja, man kan ju hoppas att det vita eländet försvinner fort, men med tanke på att vi har tre månaders vinter framför oss så…

  Gillad av 1 person

 4. Fiiint! Ja, jag vet att du inte vill ha det så men det är i alla fall rent och fint ute 😀 Det smälter nog igen. Här har det kommit en hel del snö senaste dygnet och det verkar fortsätta. Jag bor verkligen på rätt plats 😀
  Kram

  Gillad av 1 person

Kommentarer inaktiverade.