Glad måndag …

… önskar jag alla med några bilder från Björns debut som utställningshund på rasspecialen som gick av stapeln i Vingåker i helgen.

Björn med matte Linda.
En fin liten tik blev BIS (Best In Show ) i juniorklassen … och Björn blev BIM (bäst i motsatta könet)
Den fina rosetten 🙂
Skönt att få sitta i mattes knä …

Idag är Björn här hos oss och sprider måndagsglädje! 🙂

Bilderna är inte mina, utan tagna av Björns uppfödare … och jag har fått tillåtelse att använda dem.

Inspiratör till detta trevliga tema är bloggvännen Carita – ett tema för att sprida lite måndagsglädje – och alla som vill kan vara med!

56 reaktioner till “Glad måndag …

 1. Åh vad roligt, bästa hanhunden! Ska dom fortsätta med utställningar?
  Jag tyckte det var skittråkigt och onödigt med hundutställningar förut. Men min sista hunds uppfödare hade ett krav på just den valpen jag ville ha, att 3 utställningar måste göras. Och så visade det sig att det var jätteroligt.
  Kram

  Gillad av 1 person

 2. Men vilken glad måndag det blev! Och det är klart att den snyggingen skulle vinna! Fans väl ingen som trodde något annat väl? Grattis till hela gänget!

  Gilla

 3. Men vad roligt att det gick så bra! Stort GRATTIS!!! Sen ser man ju också hur utmattande det är att stå och vara vacker… Jag vet preciiis hur det är 😉 😀

  Ha en fortsatt glad måndag!

  Gillad av 1 person

 4. Fina, fina Björn! Fortfarande en liten valp i mattes knä men ändå så stor. Ett riktigt gullefjun om Björn nu kan vara ett fjun. 🙂
  Glad måndag till dig med Anki!

  Gillad av 1 person

 5. Stort, stort GRATTIS till Björn! Är riktigt impad! Jättekul att Linda ställa ut Björn. Var det krav från uppfödaren? Har en kompis som ställde ut sina mopsar. Hon reste land och riket runt och ställde även ut i Finland. En rolig hobby!

  Gillad av 1 person

  1. Tack BP! Det är uppfödaren som vill att han ska ställas ut … vi får väl se om det blir fler gånger 🙂
   Jag åkte ganska mycket på utställningar både med vår Bullmastiff och engelska bulldogg. Tyckte nog aldrig det var så jättekul – mest en evig väntan 🙂

   Gilla

 6. Stort Grattis! 😀 Jag vet hur stolt man är. Har varit på utställningar med min Border Terrier för många år sedan. Vi vann också ”bästa valp” och jag fick ett diplom för mitt uppvisande av honom.
  Jättefina bilder! Det är klart han var trött efteråt.
  Vet inte om du läser böcker men om du gör det vill jag gärna tipsa om en bok jag nyss läste. En bok som alla som älskar hundar och framför allt som ägde eller äger hundar måste!! läsa.
  Boken heter ”Mina liv som hund” av W. Bruce Cameron. Jag kommer att skriva en recension på MeWe om den. Facebook är jag inte så förtjust i 😀

  Gillad av 1 person

  1. Tack för bra boktips! Jag läser inte så mycket numer som förr, men ändå en del … annars kan jag inte somna 🙂
   Hm … MeWe – jag är okunnig, måste nog googla! Jag gillar inte FB – är med men nästan aldrig där 🙂

   Gillad av 1 person

   1. MeWe är en konkurrent till Fb. Finns inte så länge än men jag ger den en chans. Läser också innan jag ska somna. En fysisk bok kan jag bara läsa liggande p.g.a. mitt diskbråck i halsryggen.

    Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.