Flowers on Fridays # 12

Redan fredag igen … och varje vecka tror jag att jag fotat höstens sista blommor, men ännu finns det en del som verkar vilja fortsätta ett tag till.

Alla blombilderna är från igår och idag … först några från gårdagens promenad …

… och så några i trädgården, fotade idag …

Det är bloggvännen Susan, som är skapare av denna utmaning – och alla som vill är välkomna att vara med!

Det här är hennes teman:

– Trees on Tuesdays
– Black and White on Wednesdays
– Flowers on Fridays

45 reaktioner till “Flowers on Fridays # 12

 1. Härligt med blommor. Det är annat klimat där du bor. Hos mig är det iskristaller, som gäller framöver. Bara det slutar blåsa, ska det bli kallare.
  Svante

  Gillad av 2 personer

   1. Här går polisen ut med en önskan att bilisterna ska lägga på vinterdäcken inför höstlovet. Jag har haft mina på sedan den 1:a oktober.
    Svante

    Gillad av 1 person

 2. Det är ju fortfarande såpass varmt ute, varmare för årstiden än vanligt, då då trivs ju blommorna förhoppningsvis ett tag till. Primulan är vacker och astrarna är helt i min (färg-)smak:-)

  Gillad av 1 person

 3. Tack för den fina buketten! Den piggar verkligen upp i höstrusket! Här rök de sista blommorna när jag grävde upp mina rabatter, men å andra sidan tror jag att det bara var en stackars blåklocka som fortfarande var kvar. Kändes lite trist att ta bort den men det var oundvikligt för att kunna bli klar med jobbet.
  Ha en fin kväll!

  Gillad av 1 person

 4. Härligt att så många blommor fortfarande blommar. Just blåklockorna är jag lite förvånad över men de finns även här. Härliga bilder som vanligt.

  Kram och god kväll!

  Gillad av 1 person

 5. Så många olika sorters blommor du ännu hittar. Jättefina bilder! Jag avsynade min gräsmatta noga innan jag klippte den för att se om det fanns några penséer kvar, men nu är de slut.
  Kram, Ingrid

  Gillad av 1 person

   1. Jag har några penséer som villigt blommar vidare här hos mig, dom är så tåliga och jag har alltid gillat dom med deras alla olika färgkombinationer och dom ser alltid ut som ett ansikte eller en ängel i teckningen, jag gillar dom starkt 🙂

    Gillad av 1 person

 6. Lite blommor har vi också kvar. Crysantemumen i perennenrabatten har rådjuren kalasat på. Höstaster tycks de inte gilla. Och julrosorna, de har precis satt knopp. Märkliga växter! Ha en god helg!

  Gillad av 1 person

  1. Man får njuta av det som finns kvar … såg knoppar i mina julrosor också – visst är det konstiga växter!
   Önskar dig detsamma!

   Gilla

 7. Helt underbara blombilder, väldigt vackra.
  kram

  Måste bara tillägga att nog måste man som uppfödare antingen ha för många hundar eller för lite tid/intresse ifall man inte lär en valp/unghund de första grunderna i koppelträning och social samvaro.
  Björn fick det så mycket bättre nu hos Din son.

  Gillad av 1 person

  1. Tack så mycket!
   Alldeles sant Åsa – för många hundar, tror jag i det här fallet + sjukdom som gjorde att hon sålde några av dem hon tänkt ha i avel, bl.a. Björn.
   Kram

   Gilla

 8. Så många härliga blomsterbilder ännu. Jag gick en liten promenad med höstpojken idag och såg bara en enda ihopskrumpen blåklocka. Men en del trädgårsväxter blommar fortfarande. Bilden på dina höstastrar är jättefin!

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.