56 reaktioner till “De tittar på mig!

  1. Det är läskigt med hur en del figurer tittar på en, när man vistas i naturen. Trots att en del ser vänliga ut. Fast det är värre med de, som tittar på en i datornätet, de är mest ute efter pengar.
    Svante

    Gillad av 1 person

  2. Illvillig var länge sen jag hörde, men det stämmer på pricken på den snedögda ninjan! Lurvet, är det någon typ av mögelsporer tro? Jag har ju en del sånt uppe i huvudet jag…tss
    Tisdagskram från regnigt Säfsen

    Gillad av 1 person

  3. Det är som jag brukar säga; man är aldrig ensam i skogen och i naturen. Alltid finns det någon som håller ögonen på en och du hade ju många som gjorde det du Anki! Härligt inlägg. De ser ju riktigt trevliga, lite busiga ut de där skogsvarelserna.

    Gillad av 1 person

  4. Ja, du har många följare, inte bara på bloggen;-) Den första var nog den läbbigaste. Den såg ut som en gremlin. Å den sista tyckte jag precis som Paula att den såg ut som en ninja. Väldigt exotiska följare i en skog utanfär Norrköping måste jag säga;-)

    Gillad av 1 person

  5. Så häftiga skogskompisar du har! Den sista ”Alien” har jag också träffat på en gång. De andra däremot har jag aldrig stött på . Men jag gillar dem skarpt. Trevliga figurer!

    Gillad av 1 person

    1. Jag känner mig aldrig ensam i skogen … jag vet ju att de finns där – ibland syns de … ibland vill de inte synas. ibland ser jag dem och tar upp kameran, men när jag kommer hem så finns de inte med på bilden … visst är det mystiskt.
      Tack och varm kram!

      Gilla

Kommentarer är stängda.