Flowers on Fridays # 10

Dagsfärska bilder …

… och två från igår.

Det är bloggvännen Susan, som är skapare av denna utmaning – och alla som vill är välkomna att vara med!

Det här är hennes teman:

– Trees on Tuesdays
– Black and White on Wednesdays
– Flowers on Fridays

44 reaktioner på ”Flowers on Fridays # 10

 1. Det är härligt att se! I höst har inte våra rhododendron blommat, men den vid kommunhuset har blommat för fullt🙃Trevlig fredagkväll! Vi kör strax iväg i regnet.

  Gillad av 1 person

  1. kul så länge det blommar! Inte heller vår ena rhododendron blommar i höst som den brukar … men den har massor med knoppar tills i vår 🙂
   Hoppas regnet slutar!
   Ha en fin helg!

   Gilla

  1. Här har det inte varit någon älgjakt på flera år och jag tror inte det blir i år heller. Älgarna har tagit slut. Eller flyttat på sig, då dovhjortarna bara ökar och ökar i antal.

   Gilla

   1. Här verkar inte antalet gå ner, men de blir mindre, och mindre för varje år. Det ska bli spännande, och se, om det blir så många, som tidigare år. Skogsbränderna har minskat skogsbeståndet kraftigt.
    Svante

    Gillad av 1 person

  1. Ja, man får njuta så länge det går … kul att kunna ha dagsfärska bilder, snart blir det nog bara från arkivet 🙂
   Kram och Tack!

   Gilla

 2. Dom första fem blommorna är i förvånansvärt bra skick tycker jag, medan de två sista sjunger på sista versen. Höstastern och Anisisopen (som jag inte ens visste att den fanns är mina klara favon:-) Jättefina bilder som alltid hos dig:-)

  Svar: Nej, tyvärr har jag inte fått nåt blott kuvert. Kan tänka mig att det innehöll nåt riktigt gott, men PostNord verkar leva upp till sitt dåliga rykte. Sånt gör mig så himla ledsen, och dig med antar jag. Å hade jag fått kuvertet hade jag ju omedelbart lagt upp det på bloggen såklart;-)
  Nu är det bara att hoppas att kuvertet ”bara” är försenat… Kram!

  Gillad av 1 person

Kommentarer inaktiverade.