Skyltsöndag # 229 …

… och som vanligt skyltar vi tillsammans med bloggkompisen BP!

Om man nu vill ha en röd tråd, så får det vara att all bilder är nya från veckan som gått och alla är tagna i Finspång 🙂

Som alltid gäller det att om du vill se fler som är med och skyltar så hittar du dem HÄR 

35 reaktioner till “Skyltsöndag # 229 …

 1. Två röda trådar till och med, för de första tre skyltarna är ju fotade hos Lidl. Den reklambyrån som kläckt idén med olidligt var riktigt kreativ måste jag säga.
  Den där knallröda skylten på papperskorgen kan man ju inte missa, bra!
  Gäddhänget – hahaha! Skulle gissa att de flesta besökare är kvinnor där;-)
  Tusen tack för dina fina skyltar och länkarna:-)

  Gillad av 1 person

 2. Hej, ibland saknar jag Lidl väldigt mycket! Har ju numera sällan orsak att åka till stan o då det ändå kostar 120,- så vill det till att försöka få ihop inköp som blir minst så mycket billigare för att det ska löna sig. Och så ska dom få plats i dra-maten på bussen också. Deras grönsaker är mycket prisvärda och fräscha jämfört med våran Coop…
  Kramen

  Gillad av 1 person

  1. Jag handlar sällan på Lidl, men det händer. Vår ICA har lika fina grönsaker, men är dyrare, så när jag ändå åker förbi en Lidl ibland så brukar jag gå in 🙂
   Kram

   Gillad av 1 person

  1. Ja, de är bra på skyltar 🙂 Tyvärr är många människor otroligt lata – de orkar inte ta fem steg till en papperskorg … visst är det konstigt!
   Kram

   Gillad av 1 person

 3. Jag gillar Lidl men tycker att de har blivit lite för svenska de sista åren. Skulle önska att det fanns mer tyska varor där, speciellt bröd! Och att de inte har så mycket kläder som de har nuförtiden. De hade mer roliga grejer förut. Det är olidligt mycket kläder nuförtiden!
  Hoppas att skräpet verkligen får bo där och inte på gatan!

  Gillad av 1 person

 4. Fiffig Lidlreklam! Jag handlar på Lidl ibland, COOP aldrig numera. Däremot ICA och Willys här nära mig. Det handlar om avstånd. Visserligen förbrukar jag ingen bensin, men visst är det mer bekvämt att handla nära!
  Vi har papperskorgar på området, ändå slänger folk hitan ditan och bolaget får plocka upp på måndagar. Suck.
  Bra skyltat, kram!

  Gillad av 1 person

 5. Den röda tråden var tydlig, även om den var väldigt blå! 🙂
  Här har vi inte Lidl alls, har inte haft ens. Willys har smugit sig in via ett annat företag som tar varor från Willys men heter Sparhallen och visst gör man fynd emellanåt.
  Återigen bra skyltar, tack för dem Anki!

  Gillad av 1 person

 6. Lidl har en del fyndiga skyltar och du hittade flera av dem. Vi kan handla enstaka varor på LIdl här och likaså i Spanien. Men jag vill gärna ha manuella fisk och köttdiskar och det har inte Lidl här och inte heller i Torrevieja. Här hemma blir det mest ICA vi handlar hos.. Bra sortiment och en manuell fiskdisk.
  Gäddhänget var ett bra namn.
  Kram

  Gillad av 1 person

 7. Snyggt skyltat! Lidl finns inte här utan bara ICA, Coop och Willy’s. Men vem vet vad som händer i framtiden… Dock verkar kommunen inte så intresserad av den sortens kedjor.

  Kram och ha en bra dag!

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Lidl har en del bra saker och en hel del skräp … men jag handlar där då och då – främst frukt och grönsaker. Numer har de mycket svenska varor, bl.a. svenska ekologiska mejeriprodukter till bra pris …
   Kram

   Gilla

 8. Först måste jag skriva att den där bilden ovan allt med rosa-aktiga svamper mot den ”svartmörka ruglade” bakgrunden tog nästan andan ur mig!
  Och det är ju inte första gången jag fastnar för i dina bilder då 🙂
  Gäddhäng kan på norska beskrivas som grevinnesleng …
  Skyltat fyndigt och det där med reklam kan en ju tänka mycket om ….
  Kram!

  Gillad av 1 person

 9. Lidl verkar ha fått stor spridning. Tror det finns två butiker här och har besökt en av dem en gång och det blir nog den enda gången. Tycker det var lite rörigt. I Almunecar i Spaninen var vi också inne på en Lidl men jag fick samma känsla där. Rörigt och konstiga märken på sina produkter. ”Här bor skräp” är en väldigt passande dekal och Gäddhänget riktigt fyndigt. 😀

  Gillad av 1 person

 10. Jag har aldrig handlat på Lidl, jag åker ju inte typ 30 mil för att handla mat hur billigt det nu än är. Men våra tyska vänner kör gärna till Örnsköldsvik eller Sollefteå för att shoppa loss på Lidl då den affärskedjan har större utbud av de tyska varor de tyska invandrarna vill ha.

  Här har vi ICA nära & COOP nära å de samkör vanligtvis så de ligger rätt lika prismässigt.

  Bra skyltning.

  Ha en fin måndag, kram

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.