Överraskad …

… ja, det blev jag minsann när jag hämtade posten för ett par dagar sen.  I brevlådan låg ett tjockt kuvert med mitt namn textat på – och det är man ju inte så bortskämd med.

Ingen avsändare, så det blev till att slita upp snabbt för att stilla nyfikenheten 🙂 Inuti låg månadens nummer av tidskriften Digital FOTO!

Man kan inte bli annat än glad och lycklig över att ha en sån bloggvän!

Tusen tack BP!

39 reaktioner på ”Överraskad …

 1. Men vilken glad överraskning! Där har BP verkligen tänkt till ! Även om du redan är en duktig fotograf så är ingen färdiglärd. Torsdagskram

  Gillad av 1 person

 2. Jamen alltså Anki! Det hade du ju verkligen inte behövt – lägga upp tidningen på bloggen alltså. Blev riktigt rörd över dina svar till läsarna. Men du, jag vet ju att du älskar att fota och om det är speciella teman som intresserar dig så är det ju helt självklart för mig att jag skickar tidningarna till dig. Jag menar, jag läser dom och sedan slänger jag dom eller lägger på hyllan där de samlar damm. Då är det betydligt smartare att skicka dom vidare till dig som uppskattar innehållet, eller hur!!?
  Å såååå skönt att läsa att Lasse mår bra och inte har ont. Såååå glad över det!

  PS. Tusen tack för länken:-) DS.

  Gillad av 1 person

  1. Behöver och behöver … nu ville jag göra det! Måste ju få framhäva vilken fin bloggvän du är … för det är du verkligen!
   Än en gång – stort TACK … världens bästa BP!

   Gilla

 3. Men så roligt att få; kul för er båda. hon att ge och du att få 🙂
  Ser också att några frågor om din Lasse och vad du svarar så då får jag med mig att något hänt och att det nu är bra. Gott så!
  kram

  Gillad av 1 person

  1. Överraskande och roligt med oväntat brev 🙂
   Lasse fick en sårskada i ena låret och det blev besök på akuten ”för reparation” 🙂
   Kram

   Gilla

Kommentarer inaktiverade.