En trevlig helg …

…  har vi haft tillsammans med våra goda vänner  – de som bor i Paradiset, om ni minns …

Vi träffades på den lilla campingen Åråshult i fredags e.m. – det har börjar bli något av en tradition att vi möts just här.

Kartan  här under visar hur campingen är indelad med ställplatser/ campingtomter, stugor och servicehus …

För att se bättre, så klicka på bilden två gånger! Vi stod på vår vanliga plats som är nr.7 (mitt i skarven)

Här några bilder från helgen …

Tidig morgonpromenad igår … soligt och fint …

Det enda som saknades var den efterlängtade svampen! Några smörsoppar, några få strävsoppar, en karljohan och en handfull kantareller var det som fanns …

För den som gillar kartor, så varsågod … här ser ni helgens resa … 🙂

Eftersom jag känner mig väldigt glad och nöjd med helgen, så får detta inlägg vara en slags kombo med ”Glad Måndag” som drivs av bloggvännen Carita  🙂

38 reaktioner till “En trevlig helg …

 1. Det ser urhärligt ut. Många fina bilder blev det, i brist på svamp… gillar särskilt de fina speglingarna och bilden på den gula nyckelpigan.

  Gillad av 1 person

 2. Vilken härlig helg ni verkar ha haft, och vilken mysig camping ni har hittat, gillar alla dom gamla prylarna, kul att den gamla macken är kvar med tillhörande bil 🙂 Vilken läcker husbil ni hade som granne. Jag gillar speglingarna också 🙂 Ha en fortsatt trevlig måndag!

  Gillad av 1 person

 3. Fullt förståeligt att du är både glad och nöjd. Det ser ut att vara en ovanligt trevlig campingplats med gott om plats och inga långa spikraka rader med ekipage. Egen brygga måste ha varit pricken över i 🙂 En sådan tradition, där ni träffar goda vänner på en fin plats, är väl värd att fortsätta med. Som vanligt väldigt många fina bilder. Jag känner att jag saknar campinglivet och resorna när jag läser om er roliga och sköna helg.
  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Det är en ovanlig camping … och en plats som vi verkligen gillar. Jag förstår att du saknar campinglivet, men allt har sin tid – och snart är du ute på en fantastisk resa! 🙂
   Tack Ingrid!
   Kram

   Gilla

 4. Visst är det härligt att campa!😊 Många år sedan jag gjorde det. Fina bilder.😊 Husbilen, det ser ut som en ombyggd militärbil?

  Gilla

 5. Förstår att du är nöjd med den resan. Verkar så mysigt med husbil och alla härliga ställen ni besöker. Den gamla macken och den underliga husbilen är mina favoriter om jag måste välja, vilket är jättesvårt.

  Gillad av 1 person

  1. Det är härligt att kunna åka runt så som vi gör … bara att njuta så länge det går.
   Du måste inte välja … jag är glad ändå för dina kommentarer! 🙂 Stort tack!

   Gilla

 6. Låter som en suverän helg som ni haft och delat med vännerna från Paradiset. Å den där ”militärhusbilen” är ju så himla läcker. Kul med en udda husbil.
  Har en känsla av att ni kanske ska göra en tur norröver till Paula, för att hitta svamp alltså. Hon verkar drunkna i svampiga godsaker i Säfsnäs.

  Gillad av 1 person

  1. Jag tror vi får svamp här också så småningom … vill gärna få ihop ordentligt med karljohan, så jag kan skicka lite till dig 🙂

   Gilla

 7. Vilken härlig helg! Och vädret gör ju sitt till. När jag såg kartan ser jag att detta är lite av mina barndomstrakter, Mariestad/Töreboda. Militärhusbilen var speciell och en riktigt rolig idé.
  Synd att svampen inte var så tillgänglig men den kommer nog fram.
  Tack för turen och de jättefina bilderna. Många favoriter där. Särskilt de med speglingarna.
  kram!

  Gillad av 1 person

 8. Jag förstår mycket väl att ni åker tillbaka dit gång på gång, helt underbar o trivsam miljö utan känsla av trängsel. Är det en gammal ombyggd pansarvagn dom åker runt i? Var den svenskreggad? Kul med annorlunda åkdon! Och så fina foton på morgonpromenaden! Kram

  Gillad av 1 person

 9. Vilken härlig helt tillsammans med goda vänner. Hoppas ni kunde njuta av samma fina väder som vi hade.. Tack för namnet på nyckelpigan, nu lärde jag mig något nytt.

  Kram och trevlig tisdag!

  Gillad av 1 person

 10. Såg ju väldigt trevligt ut. Här finns det massor med svamp iår. Dom bara sprutar upp ur marken och jag vet inte vad alla sorter är för det är många jag aldrig sett förut.

  Gillad av 1 person

 11. Förstår att du var glad efter den helgen. Bilderna talar sitt eget språk. Verkar vara en härlig campingplats. Ett riktigt smultronställe. För få svampar kanske men många jättefina bilder!

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.