Från Badsta till Paradiset …

… men först lite bilder …

Vi lämnade Storfors och begav oss till goda vännerna i Paradiset …

Framme hos vännerna bjöds vi på god mat, god dryck och massor med goda samtal – om allt … både glatt och allvarligt.

Vi kunde äntligen ses … och snart ska vi träffas igen  🙂

Blommor i Paradiset …

Nu är vi hemma igen … och det känns helt OK!

Stort TACK till er alla som varit med under resan och skrivit så många trevliga kommentarer!

Nu är det varmt som i en bakugn och vi blir hemma ett tag 🙂

51 reaktioner till “Från Badsta till Paradiset …

 1. Kul att få följa med. Hakar på nästa gång ni åker iväg igen. Det var ju också ett trevligt avslut för er på den här resan, med mat och umgänge med vänner.
  Du skulle ha plockat häggbären. Har själv inte gjort det men det ska visst bli en väldigt god likör på dem.
  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Kul att du var med – du är välkommen att vara med på kommande turer också 🙂 Haha … likör ja – tänkte inte på det … men jag har häggbär här hemma också, men tycker inte de är goda!
   Kram

   Gillad av 1 person

   1. Nej det är ju inte gratis. Men OM det någon gång uppstår en möjlighet att göra en flaska likör så rekommenderar jag att göra det. Brännvin special använder jag, en förhållandevis billig spritsort. Sen är det ju socker och frukt/bär.
    Kram

    Gillad av 1 person

   2. Jag har gjort likör många gånger … men allt har sin tid … och intresset är väl inte sådär jättestort numer 🙂 En liten flaska likör brukar räcka ett år ungefär … 🙂
    Kram

    Gillad av 1 person

 2. Fina bilder från er resa. Hoppas det går att vädra ur värmen ur huset, så ni kan sova i natt. Hos mig är det nog ingen idé att försöka sova före solens nedgång. Jag har +28 grader inne nu.
  Svante

  Gillad av 1 person

  1. Tack Svante! huset var riktigt skönt när det stått igenbommat – bara +23 inne 🙂 Utomhus näst intill olidligt med +29,8 i skuggan!

   Gillad av 1 person

   1. Varför kan det aldrig numera vara normala sommardagar. Numera är det alltid ytterligheter i temperaturerna för det mesta för kallt, och är det några dagar med värme, är det så varmt att man inte kan vara ute alls.
    Svante

    Gillad av 1 person

 3. Så fina sommar bilder från Storfors. Brandmusset är en vacker byggnad. Stigen med skog runt kännd rogivande och sjön med båtarna.
  Det har varit en trevlig resa med många platser jag har känt igen.
  Kramar från oss

  Gillad av 1 person

 4. Det är jätteroligt att få följa med på era resor. Lite extra nu när vi inte själva har bil och lätt kan ge oss iväg. Jo, vi ger oss iväg men det krävs då och då en el del planering. Härliga, somriga bilder.
  Välkomna hem!
  Kram!

  Gillad av 1 person

 5. Härliga bilder Anki!😊 Den fina gamla bilen, är det en Pontiac? Man ser ju inte reg numret så man kan inte kolla vad det är för någon.

  Gillad av 1 person

 6. Bilder, som gillas skarpt av mig och skänker mig goda vibbar sen våra husvagnsfärder. Just så här lite vilt och småskaligt i naturen, härligt! Jag saknar detta.
  Tack för att jag fick följa med! Kram

  Gillad av 1 person

 7. Som vanligt möts man av många fina bilder här hos dig. Vilken väldigt trevlig resa ni har gjort och nu kan jag tänka mig att det är ganska skönt att vara hemma och smälta alla intryck. Kanske var huset ganska svalt eftersom inga öppna fönster eller dörrar hade släppt in någon värme. VIlket underbart namn. Tänk att få bo i paradiset. Kul att ni kunde ses och att det blir en repris inom en snar framtid 😀
  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Tack Ingrid! Ja, det blev en bra tur! 🙂
   Svalt och skönt inomhus – olidligt utomhus idag … gillar inte värmen!
   Kram

   Gilla

 8. Hamnade ni i Paradiset, redan? Jag trodde man fick biljett först då man passerat ytterdörren…ler
  Du, i Degerfors campade jag en gång i början av 80-talet och sen kom jag tillbaks med Hasse på 90-talet. gillade skarpt den lilla campingen, andra gången tror jag vi hyrde en stuga. Härligt att träffa goda vänner och umgås kravlöst/Kram

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Trevligt att du varit med! Visst är det vackert så här på sommaren – men just nu alldeles för varmt 🙂
   Kram

   Gilla

 9. Stort tack att jag fick åka snålskjuts med er:-)
  Gillade den läckra gamla bilen och museet. Brandstationens torn ser ut som en fyr, riktigt roligt. Och om jag ser namnet Degerfors tänker jag alltid på alla kända fotbollsspelare som klubben har fostrat.

  Gillad av 1 person

  1. Du är alltid välkommen att åka med BP!
   Den enda jag vet från Degerfors är Ralf Edström … och han var bra han 🙂

   Gilla

 10. Välkommen hem igen! Det känns ibland ganska bekvämt att vara hemma och ändå kunna följa med på en liten resa 🙂 Du hittade fina guldkorn överallt som var väl värda att plåta och dela med oss. Tack för det och håll dig i skuggan!

  Gillad av 1 person

  1. Tack för din fina kommentar Kristallina! Vägrar gå ut i värmen – just nu kl. 04:56 är det en behaglig temperatur på +18,7 grader 🙂

   Gillad av 1 person

  1. Det finns nog ännu fler Paradis om man börjar leta lite – att du bor i ett av dem är jag övertygad om!
   Roligt att du varit med! 🙂

   Gilla

 11. Ja, Sommarsverige är fantastiskt vackert och ni har ju sett och varit på några av dem nu! Vilket fint avslut att komma till Paradiset och träffa de goaste vännerna! Ja, goa vänner en viktig del av livet!
  Kram Gunilla

  Gillad av 1 person

  1. Visst är det ett vackert land vi lever i … och att träffa bästa vännerna är alltid härligt! 🙂
   Kram

   Gilla

 12. Mycket fint fick ni se och plåta på er resa och bra avslut i paradiset. Bilderna på båtarna och bilen gillar jag extra mycket idag.

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.