Skyltsöndag # 214

Söndag igen och som vanligt skyltar vi tillsammans med bloggkompisen BP!

Dagens skyltar är från veckans besök i den sörmländska metropolen Vingåker …

Fler som är med och skyltar hittar du HÄR 

21 reaktioner på ”Skyltsöndag # 214

 1. Oj, vad många skyltar du har hittat på er husbilstur. Det var ett verkligt billigt pris på klippning och som du skrev, ett riktigt klipp 😀 En väldigt fyndig skylt från trafikverket och ett budskap som gläder många men retar en del. Som f d rökare hör jag absolut till den första skaran.
  Kram

  Gilla

 2. Det var en häftig skyltblandning! Sluta bolma håller jag fullständigt med om. Ska bli skönt när det träder i kraft. Klippningen var verkligen ett klipp. När jag klippte mig i veckan kostade det 460 kr 😨

  Gilla

 3. Som vanligt massa roliga skyltar! (Det var billig klippning, jag blir bara lite fundersam till hur man får verksamheten att gå ihop – det där är ju att stå och jobba gratis….. )

  Gilla

 4. Jag tog faktiskt kort på förbudsskylten mot rökning nu när jag var ute och åkte tåg i fredags,
  Då stod det två ungdomar på perrongen och rökte båda två och drack varsin 7,2 % öl. Men än är det lagligt.
  Många bra skyltar 😀 Kram!

  Gillad av 1 person

 5. ”Lått” alla vara med…hmmm felstavning reagerar man på, så onödigt i det här fallet…
  Kondisskyltarna var mysiga och klippningen var definitivt klippet…om man vågar! Kanske klipper hen på fem minuter för att hinna med så många som möjligt på en timme? Nej seriöst är det knappast.
  Kramen

  Gillad av 1 person

 6. Suveräna skyltar från metropolen Vingåker!!! Tusen tack för dom och länken:-)
  Fastnar (såklart) på frisörens skylt. 100 kronor för en klippning. Ja, det priset gällde nog för sisådär 10 år i huvudstaden. Eller fel, i en av huvudstadens förorter är nog mera korrekt.
  Konditoriets neonskyltar är rena höjdare. Älskar sådana gamla godbitar. Ja, sista skylten borde jag ju ta till mig som rökare. Här är det också förbjuden att röka på perronger, i busskurar och snart är det även slut med rökning på uteserveringar. Din skylt hade åtminstone en riktigt kreativ och fyndig text. Bra där!

  Gillad av 1 person

 7. Vilka ”braiga” skyltar du såg i Vingåker. Och det vill ju till att se dem.
  Frisörskylten stack ut extra. Sen tycket jag att SJ skylten är fyndig. (lider inet alls av rök, men är det nu inte längre tillåtet kan man ju meddela det på ett roligt sätt)
  Kram från en ljummen sommarkväll i Stockholm. Myggfri.

  Gillad av 1 person

Kommentarer inaktiverade.