Skräpposten …

… kollar ni den ibland … eller?

Sista tiden har en del kommentarer som jag skrivit bara försvunnit någonstans! Kanske fastnar de i något skräpfilter, eller så försvinner de ut i cyberspace och snurrar runt där i all evighet. Ja, inte vet jag … men det känns trist att skriva kommentarer när de inte når fram.

Mest har det här tidigare hänt när jag kommenterat på t.ex. blogg.se och bloggagratis.se, men sista dagarna så är det WordPress som bråkar … så om ni brukar få kommentarer från mig och reagerat på att ni inte fått det under den senaste veckan, så kan ni kanske kika om jag hamnat bland skräpet … 🙂

Lite dagsfärska bilder …

Ett nytt föl har kommit till världen … ett litet stoföl 🙂

Fotat igår, när det var knappt ett dygn gammalt. Mamman har tagit med sig fölet allra längst bort i hagen, så det var svårt att få en bra bild – förhoppningsvis blir det bättre tillfällen 🙂

62 reaktioner till “Skräpposten …

  1. Jag kollar också min skräpkorg regelbundet och ibland hittar jag sådant som inte ska vara där. Den här gången verkar det som mina kommentarer bara är borta! De återfinns inte ens i någon skräpkorg …

   Gilla

 1. Jag hittade inte något från dig i min skräppost. Tyvärr glömmer jag oftast att kolla där. Får bli bättre på det!
  Jättefina bilder med härlig sommarkänsla.

  Gillad av 1 person

  1. Har inga problem hos dig, men hos några går det inte att få fram kommentarerna – och de verkar inte ha hamnat i någon skräpkorg heller – mystiskt!
   Tack!

   Gilla

 2. Mycket fint som blommar nu. Men om det fortsätter så här kommer vi att få gröna midsommarstänger.
  Såg att de börjat sälja jordgubbar längs vägkanterna igen =) Mamma sto vill nog ha lite lugn och ro några dagar, snart kommer säkert både hon och fölet närmre – men jag tycker bilden är fin =)
  Kramen

  Gillad av 1 person

  1. Härlig tid nu … och förhoppningsvis kommer det att blomma länge än 🙂
   Såg också jordgubbar vid en parkering – de var holländska …
   Tack!
   Kram

   Gilla

 3. Den 28 maj kan jag se att du kommenterat mig. Märkligt att det strular för dig. Har för mig att du följer Ditte. Där har jag något konstigt för det är helt omöjligt för mig att registrera mig som följare till henne och jag får ingen pling eller markering heller när hon kommenterat på mig.
  Ja, denna cybervärld är märklig ibland.
  Frånsett strulet så tycker jag att du har lagt in så jättefina bilder på blommor. Och hästar med föl är ju så underbara.

  Gillad av 1 person

  1. Jag tror inte jag haft några försvunna kommentarer hos dig – inte hittills i alla fall 🙂
   Konstigt att det krånglar för dig hos Ditte … och man undrar ju hur det kan bli så … 🤔
   Tack! Visst är det så … föl är underbara!

   Gillad av 1 person

 4. Har inte upptäckt något konstikt. Tittar aldrig i skräpposten men får börja med det.
  Underbara bilder på blommorna och det lilla fölet.
  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Hittills inga problem hos dig, men hos några andra. Trist är det – och kommentarerna finns i inte i deras skräpkorgar heller … så var de tar vägen är en gåta.
   Tack!
   Kram

   Gilla

 5. jamen nu får du hänga på gärdsgården, vilken liten goding! Jag kollar numera skräpposten nästan dagligen då jag märkt att det ibland hamnat grejer där som inte är skräp, dock inte senaste veckan. Den skira aklejan är en favorit, oavsett färg! Så delikat! Kram

  Gillad av 1 person

  1. Inga problem hos dig … inte hittills i alla fall, men som sagt – något är galet med mina kommentarer hos en del.
   Ja, den aklejan är fin – har en rosa dubbel också – eller hade , men den verkar ha flyttat 🙂
   Kram

   Gillad av 1 person

 6. Har fått kommentar från Dig idag så det funkar… trist när det bara försvinner.
  Fina blommor och å mysigt med ett litet föl så nära… Du bor ju på en underbar plats.
  kram

  Gillad av 1 person

  1. Har inte haft såna problem hos dig … och det är ju bra 🙂
   Tack … ja, vi trivs här där vi bor 🙂
   Kram

   Gilla

 7. Det har hänt att jag har hittat några kommentarer i skräpposten så nu för tiden kollar jag den regelbundet. Kanske inte varje dag men så fort jag ser att något finns där.
  Härliga bilder på dina fina blommor. Nu fick jag lära mig något igen. Det som jag kallar blåklint vet jag nu är bergklint 🙂 Jag har nog egentligen misstänkt att den hade ett annat namn eftersom jag vet hur ”äkta” blåklint ser ut. Annars borde jag ju skämmas om jag inte kunde Östergötlands landskapsblomma.
  Åh, vad roligt med ett nytt ljuvligt litet föl. Hoppas mamman blir sugen på att visa upp sin avkomma på lite närmare håll snart 🙂
  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Haha … ja, jag reagerade på att du skrev blåklint om bergklinten, men tänkte att ni kanske kallade den blåklint uppe i Jämtland 🙂
   Jag har inte haft några problem hos dig och det är ju bra 🙂
   Kram

   Gillad av 1 person

 8. Underbara bilder. Stoet ville kanske ha sitt nyfödda föl för sig själv så här dagen efter. Vi mammor brukar inte vara så vackra dagen efter – i vart fall inte i våra egna ögon 🙂

  Gillad av 1 person

 9. Brukar kolla skräpposten. Ibland finns en länk med i en kommentar och den landar helt säkert i Spam. NIx, min skräppostmapp är tom. Fin bukett och sött litet föl 🙂

  Gillad av 1 person

 10. Hos mig tycker jag att det har fungerat. Dina kommentarer har kommit fram. Varmt tack för dem! Men jag vet att det har varit någon annan som hamnat i skräpfiltret, så jag kollar där då och då innan jag tömmer det.
  Bergklinten är fin tycker jag och det har vi en rabatt alldeles full av här i en rabatt längs husväggen.
  Och fölet förstås, så sött, så sött!
  Kram, Ingrid

  Gillad av 1 person

  1. Min senaste kommentar hos dig i inlägget ”Tjejsnack” har inte kommit fram – har testat två gånger …
   Kram

   Gilla

   1. Visst låg de där i skräpposten är jag kollade nu på morgonen!?! Jag fattar inte varför, för det var ju helt normala kommentarer.
    Kram

    Gillad av 1 person

 11. Ja, ja. WordPress är ju som du vet blogspots värsta fiende. Å nu fick du mig faktiskt att kolla min skräppost i blogspot. Något jag kanske ha gjort tre gånger sedan jag började blogga 2008. Blev totalt chockad. Där fanns bara åtta kommentarer, varav en var på engelska och hade skickats fyra gånger nyligen. Den andra var nåt på kinesiska och även den hade skickats fyra gånger. Jag älskar blogspot;-)

  Gillad av 1 person

  1. Inte mycket som hamnar i min skräpkorg heller, utan sorteras bort direkt i WP:s skräpfilter.
   Det som hamnar där tas automatiskt bort efter X antal dagar … och det tycks inte vara det som är problemet den här gången kommentarerna är bara borta … och har inte hamnat i någons skräpkorg heller …

   Gilla

 12. Kollar mitt skräpfilter varje morgon, och det brukar bara vara skräp där, och på utrikiska. Inget från dig har jag hittat där.
  Svante

  Gillad av 1 person

  1. Tror inte jag haft några problem hos dig, men hos några bloggvänner försvinner kommentarerna – och de verkar som bortblåsta och finns inte i deras skräpkorgar heller … konstigt.

   Gillad av 1 person

 13. Undrar hur mycket som snurrar runt ute i cyberspace, sånt som av någon anledning kommit ”fel”. det är nog ganska fullt där 🙂
  Men visst är det lite synd när det blir så!

  Gillad av 1 person

 14. Tycker det under några veckor varit ganska mycket ”konstigheter” här med WordPress. En del av bloggvänners inlägg hamnar överhuvudtaget inte inkorgen. Vissa kommentarer kommer inte fram. Suck

  Gillad av 1 person

 15. Ljuvliga blomfoton och ett blygt föl. 🙂
  Jag ska öppna skräpposten och se vad det finns för något. Bara inget doftar illa. 😉 Värst är det på min gamla blogg. Där är väldigt mycket konstigt som WordPress tar hand om.
  Tisdagskram

  Gillad av 1 person

  1. Tack Bosse! Tur att WP sorterar bort mycket skräp, men tråkigt när man hamnar i skiten själv … 🙂
   Kram

   Gilla

 16. Vilka under bara bilder, precis som vanligt får jag tillägga. Jag kollar skräpposten varje dag och just nu är där tomt.

  Kram och ha en härlig dag!

  Gillad av 1 person

 17. Har kollat min skräppost igen. Två av dina senaste kommentarer hos mig hade lagt sig i min skräppost. Så märkligt!! Så ska det ju inte vara. Och konstigt att det börjat göra det nu helt plötsligt.

  Gillad av 1 person

 18. Jag hittade dig i skräpet häromdan och där hör du verkligen INTE hemma! Så jag plockade upp dig därifrån 🙂
  Jag kollar skräpposten varje dag. Det mesta som hamnar där är just skräp, så det är bra att den finns, men ibland hamnar riktiga kommentarer där från folk som regelbundet kommenterar vilket jag tycker är märkligt. Men som sagt, hittar jag riktiga kommentarer där så kommer dom upp samma dag eller senast dan efter.

  Underbara bilder! Ser fram emot fler bilder på det fina fölet 🙂

  Gillad av 1 person

 19. Dina kommentarer kommer fram hos mig. Men rent allmänt tittar jag i skräpposten varje dag. Får en ”blink” om något finns där. Och än har du inte varit där.
  Men det har hänt att andra än wp hamnat där.
  Väldigt vackra bilder som jag njuter av att se.
  Kram!

  Gillad av 1 person

  1. Du har ju dessutom kommentarsgranskning, så förhoppningsvis har du inte du har så många som hamnar fel …
   Tack Ditte!
   Kram

   Gilla

 20. Nu hade jag 6 st skräpposter sedan igår och nu låg du där. Sitter du på samma uppkoppling eller? För det kan jag förstå eller tro att loggar man i så någon gång kan det bli annorlunda…

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.