Läget …

… känns ganska oförändrat, men här kommer ett litet livstecken i alla fall.

Först vill jag tacka för alla hälsningar från er mina fina vänner … mejl, vykort och kommentarer på bloggen – ett stort och varmt TACK till er!

I morgon, fredag ska jag träffa en specialistsjuksköterska inom hjärtsjukvården – kanske kan hon ge mig lite råd angående mina mediciner och mitt mående, för så här vill jag verkligen inte ha det!

67 reaktioner till “Läget …

 1. Usch vad tråkigt att du mår så dåligt! Jag skulle skrivit en hälsning på det förra inlägget men hittade ingenstans att skriva där. Det var helt tomt 😢 Och inte var jag smart nog att tänka på att skriva på ett annat inlägg! Men här kommer en stor kram till dig i alla fall och jag hoppas verkligen att du får hjälp så att du mår bättre snart igen. Du är saknad ❤🍄🌺

  Gillad av 2 personer

 2. Oj vad glad jag blev när jag såg att du skrivit. Lycka till nu och hoppas du får ordning på dina mediciner. Det värsta är ju det att det som är bra för en del av kroppen är sämre för en annan del. Det gäller att hitta vad som passar just din kropp bäst. Alla dessa biverkningar är inte roligt.
  Styrkekramar till dig, nu blir det nog bättre ska du se, när du får tala med en som är specialist.

  Gillad av 2 personer

 3. Fy så tråkigt att du mår så dåligt, men när hjärtat inte fungerar riktigt blir man ”avmodnes”. Jag känner igen det och jag har haft flera bloggpauser av den anledningen. För tillfället mår jag bra, men det räcker med att jag blir stressad så rusar och flimrar pumpen.
  Varm kram till dig!
  Ingrid

  Gillad av 2 personer

 4. Att vara orkeslös är faktiskt värre än att känna sig fysiskt sjuk, alltså ha rejält ont. Då har man lättare att agera, man vet att man kan lindra smärtan och att det blir bättre. Men en trötthet kan man inte bota lika lätt. Lycka till imorgon, fantastiskt ändå att det finns såna sköterskor att tillgå! Hon har säkert en massa kunskap att dela med sig/Styrkekram

  Gillad av 2 personer

 5. Hoppas du får hjälp i morgon! Satt just och tänkte på dig, så dök detta inlägg upp. Kunde inte kommentera på ditt förra.
  Kryapådigkram❣️

  Gillad av 2 personer

 6. Kikar in och ger dig styrkekramar och jag hoppas det kommer att ordna sig med ditt mående. Jag kunde inte kommentera förra inlägget så jag passar på att göra det nu. Krya på dig kramar i massor. 💖💖💖

  Gillad av 2 personer

 7. Hej Anki!

  Det var tråkigt att höra att din hälsa inte är bra. Jag hoppas att du får en hjälp som gör att du kommer att må bra igen och att vi får fortsätta att läsa dina glädjesprudlande inlägg om allt vad du ser och upptäcker.
  Kramar!

  Gillad av 2 personer

 8. Blev så glad när jag såg ditt inlägg. Inte roligt när kroppen inte orkar. Hoppas du kan få hjälp imorgon.
  💞💕Kramar från Minton o Anki

  Gillad av 2 personer

 9. Vi känner inte varandra så väl än Anki! Men jag blev glad över ett livstecken ifrån dig. 🙂 Hoppas att du får svar och hjälp med det som behövs för att må bättre. Ja, helst bra naturligtvis! Fin bild på underbara blommor! Krispigt!
  Kram Gunilla

  Gillad av 2 personer

 10. Trist när orken tryter. Har tänkt mycket på dig och önskar att du kan få hjälp och råd av av specialistsköterskan.
  Och precis som andra är jag glad för att du skrivit ett inlägg och piggar upp med ett vackert foto.
  Stor kram!

  Gillad av 2 personer

 11. Jag har tänkt på dig så mycket och något inom mig hoppas att det är medicinen som ställer till det för dig. Då kanske det går att göra någon förändring som får dig att må bättre. Du vet att jag förstår vad du går igenom och kanske har du samma slags mörka tankar och känslor som jag hade. Men det hjälpte mycket att veta att det var medicinframkallat och jag hoppas innerligt att du ska få det bekräftat i morgon. Lycka till och en stor kryakram ❤💖💕

  Gillad av 2 personer

 12. Misstänkte det när jag läste ditt förra inlägg. Det låter inte bra. Mediciner och hur de interagerar med varandra är en viktig sak. Ska egentligen alltid kollas av en läkare (som sällan görs).
  Håller tummarna att du får en kunnig människa imorgon. Styrkekram!

  Gillad av 2 personer

  1. Det är samma läkare som skrivit ut alla medicinerna … men efter att ha läst om vilka biverkningar de har så mår jag inte direkt bättre …
   Tack Kristallina!

   Gillad av 2 personer

   1. Läkare är urdåliga på sånt. Man får biverkningar av en medicin som bekämpas med andra medicinen som ger biverkningar som bekämpas med tredje …… o.s.v. Blir ett riktigt ont kretslopp. Jag vet. Har jobbat 15 år i det systemet.

    Gillad av 2 personer

 13. Men så tråkigt att du inte mår bra! Hoppas du får ordning på det och att du hittar en medicin som fungerar så du får orken åter! Håller tummarna för att du ska må bättre!

  Gillad av 2 personer

 14. Tusen tack för livstecknet! Nej, så här varken vill eller kan du ha det! Håller alla tummar och tår att specialistsjuksköterskan kan hjälpa dig. Kanske nya mediciner eller färre som jag mejlade till dig. Lycka till Anki! Kram.

  Gillad av 2 personer

 15. Jag har inte sett något inlägg från dig på några dagar, men har haft så mycket om mig så jag har inte funderat så där.
  Nu hoppas jag du får rejäl hjälp, fina Anki ❤ kram!

  Gillad av 2 personer

 16. Jobbigt att må skit och just ont i hjärta är sånt ingen borde behöva, när hjärtat inte funkar blir energinivån lägre,
  Jag hoppas verkligen Du får bra hjälp så Du kan må bättre.
  Saknar ju Dig och Dina fina bilder.
  krya på kram

  Gillad av 2 personer

 17. Jag försökte kommentera det förra inlägget men det gick inte. Dumt nog fattade jag inte att jag hade kunnat göra det i ett tidigare inlägg. Men skönt att få en liten uppdatering från ditt håll. Jag har tänkt på dig och känt på mig att du inte mår bra. Förhoppningsvis får du bra hjälp nu! Jag håller tummarna för att du ska känna att du har ork att komma tillbaka på banan igen. Styrkekramar!

  Gillad av 2 personer

  1. Tack Karin!
   Jag tog medvetet bort möjligheten till kommentarer – kände att jag inte orkade svara … så jag blev förvånad att så många kommenterade ändå.
   Orkar inte med bloggandet just nu, men hoppas kunna återkomma inom kort.

   Gillad av 1 person

   1. Jag nästan förstod att det var så. Ta det i din takt och sköt om dig på bästa sätt! Tänker på dig och önskar allt gott!

    Gillad av 2 personer

 18. Ojoj, jag har varit borta för länge på bloggen och har inte kunnat följa med.
  Det är otroligt jobbigt att inte känna att man orkar, att inte må bra och inte vara bra. Hoppas att du får hjälp och råd idag.
  Jag har läst en del om mina hjärtmediciner, men det ska vi som patienter nog inte göra, man blir inte bättre av det.
  Vad har du för slags fel, vet dom det?
  Varm styrkekram.

  Gillad av 2 personer

  1. Jag vet ju att du har hjärtproblem … och förmodligen mycket värre än jag. Jag har fått diagnosen lätt hjärtsvikt och förmaksflimmer. Jag är trött, men framför allt väldigt nedstämd … och kanske beroende av någon av medicinerna … ska eventuellt få byta ut en av dem nästa vecka.
   Tack för din kommentar Wiolettan!
   Kram

   Gillad av 1 person

  1. Tack själv Ama! Har i alla fall fått prata av mig min oro och fått ställa mina frågor … och sköterskan verkade både kunnig och trevlig 🙂
   Kram

   Gillad av 1 person

 19. Hoppas att det rättar till sig. Det är inte kul att känna sig dålig och heller inte veta vad man ska göra för att bli bättre. Skickar energi till dig som mentalt kanske kan hjälpa till lite i alla fall. Önskar att det gick att svinga en trollstav som gjorde dig frisk och kry på en sekund 🙂

  Gillad av 1 person

 20. Så härligt med ett livstecken från dig. Dock var det tråkigt att höra att du inte mår bra. Hoppas att besöket hos specialistsköterskan gick bra och att du får adekvat hjälp.

  Kram och var rädd om dig ❤

  Gillad av 1 person

 21. Nu har du ju pratat med sköterskan vad jag förstår. Mediciner kan verkligen ställa till det. En del vänjer sig kroppen vid men andra får man försöka byta ut. Jag hade en gång en blodtrycksmedicin som gjorde mig så trött och orkeslös så jag nästan inte orkade vara uppe, det kändes som om jag fick tala om för benen att de skulle ta ett steg. Hoppas att du snart får ordning på allt och orkar vara ute och promenera igen och känna hur livsglädjen återvänder. Varma tankar till dig, sköt om dig!

  Gillad av 1 person

  1. Jag fick bra kontakt med sköterskan och hon kunde svara på mina frågor och funderingar. Troligen ska jag få byta en av medicinerna mot en annan … men hon måste prata med doktorn om det förstås.
   Tack för omtanken!

   Gilla

Kommentarer är stängda.