Gems Weekly Photo Challenge # 18

Veckans ord att tolka i Sannas roliga utmaning är SKUM … och som så ofta kan man tolka ordet på flera olika sätt.

När det blåsiga vädret piskat upp vågorna så bildas skum i sjökanten …

Sjöskum

… och visst är det en skum sak detta med håris, som hittas på trädgrenar när det blir mildväder efter några kalla dagar …

Lagom till påsk dök de upp igen – skumhönsen!

Till sist … ett helt annat slags skum!

Vill du se fler tolkningar på veckans ord … klicka på hjärtat:

 

Önskar dig en fin 1:a maj!

42 tankar om “Gems Weekly Photo Challenge # 18

 1. Tack för fina och skummande bilder av skilda slag. Roligt att se. Och håris har jag nog aldrig sett. Nu lärde jag mig något nytt igen. Tack för det!
  kram!

  Gillad av 1 person

 2. Det är väldigt vad skumt det blev. Jag har sett bilden med håris förut (eller en liknande) men jag tycker ändå att den är otroligt fascinerande att titta på. Att naturen kan skapa mycket vackert vet jag ju men det där hamnar nog i toppen av alla märkvärdigheter man kan hitta 🙂
  Kram

  Gillad av 1 person

 3. Som vanligt ett imponerande och varierat bidrag till skum. Inte skumt alls;-) Eller jo, hårisen är aningen skum. Har faktiskt aldrig sett den irl. Idén med brandsläckaren var ju genialisk. Vi har ju till och med en sådan här hemma, men du var betydligt mera kreativ här. Bra jobbat!

  Gillad av 1 person

 4. Medan andra är glada att hitta ett enda motiv har du lyckats med fyra olika. Gillar första bilden mycket. Håris har jag sett en gång men det fanns inte så mycket som på ditt foto.

  Gillad av 1 person

 5. Skumma hönor har jag aldrig sett förut. Våra stackars hönor är allt annat än skumma, fast vovven tror jag tycker de är skumma för hon har fullt upp att hålla koll på dem så fort hon får chansen. Sån’t där håris har jag aldrig sett men skulle gärna göra det, det ser verkligen skumt men intressant ut.

  Gillad av 1 person

 6. Härlig tolkning och här dök de skumma hönsen upp. Jag har sett dem i butik men kom inte ihåg att ta bild på dem. 🙂 Hårisen är ju för läcker. En sådan har jag inte sett i verkligheten.

  Gillad av 1 person

 7. Sista skummet är en riktig livräddare, det kan man inte säga om skumhönsen, men säker kan man inte vara! I ett skräckscenario kanske man bara har en påse dylika att förtära, och då duger nog de också! Kram, saknar dig

  Gillad av 1 person

Kommentarer inaktiverade.