Ibland …

… när allt känns som svårast, så dyker det upp något som gör att man mitt i bedrövelsen känner oväntad glädje – så var det härom dagen, när ett tjockt vitt kuvert … adresserat till mig låg i brevlådan.

Det kom från fina bloggkompisen BP!  Hon har lagt ner både tid och pengar för att hitta personliga presenter till alla sina hängivna Söndagsskyltare – och hon känner oss verkligen väl!

Tusen tack BP! … du är fantastisk!

35 reaktioner till “Ibland …

 1. Men så fint! Jag är också djupt imponerad av hennes fantasi och förmåga att få till rätt present till rätt person! Jag tror jag skyltar med min present på söndag. Och visst blir man glad! Hoppas dagen bjuder på flera trevligheter! Kramen

  Gillad av 1 person

 2. Hon är onekligen fantastisk ocj påhittig Beate och så härligt att du är igång igen, trots det som hänt. Livet går vidare… Önskar dig en fin helg Anki!

  Gillad av 1 person

 3. Ooo… Vilka underbara wettexar som passar dig perfekt! Hon är duktig på att hitta passande presenter, BP. Jag längtar redan till Skyltsöndag nummer 300… 😀

  Gillad av 1 person

  1. Hon har fantasi vår kära BP … och är duktig på att hitta det rätta 🙂
   Åren går fort … snart är vi där!

   Gilla

 4. Husvagnstrasan är en solklar favorit. Härligt att du har sådana vänner, och härligt med lite glädje även när livet är som sorgligast. Tänker på er. Även maken, som inte sett eller läst om Olle, sörjer för er skull. Kram!

  Gillad av 1 person

  1. Man har fått många fina vänner genom bloggen – tack för din omtanke! Hälsa maken och tacka också!
   Kram

   Gilla

 5. En väldigt fin gest och i precis rätt tid. Lite uppskattning är aldrig fel. Det mår man alltid bra av. Vilket engagemang hon visar er trogna skyltare. Det är inte lätt att hitta rätt present men det ser ut som om hon lyckades bra 😀
  Kram

  Gillad av 1 person

 6. Nu rodnar jag, rejält alltså! Tusen tack för dina fina ord! Du är fantastisk du också:-)Är oerhört glad att du gillade presenterna. Å utan dig och alla andra skulle ju Skyltsöndag inte finnas. Så mycket tid du och de andra lägger ned på att ta alla slags foton älskar jag ju. Å det här var ett sätt att fira 200 Skyltsöndag och tackar alla.
  Har ju följt de flesta i många år, så då är det ju inte så konstig att man”lär sig” vad ens bloggkompisar tycker om.
  Stor kram till dig och än en gång – tusen tack för dina ord!

  Gillad av 1 person

 7. Att få paket är roligt och att öppna dem likaså. Kan tänka mig att du blev glad över de fina och fyndiga presenterna som BP hittat. Och så personliga de var.
  Kram och tankar till dig.

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.