51 reaktioner till “Gems Weekly Photo Challenge # 13

  1. Tack … smärtsamt och väldigt mycket blod 🙂 Jag köpte upp alla gasbindor som fanns på apoteket i Bräcke den dagen 🙂
   Tack!
   Kram

   Gilla

 1. Vassa knivar är bra, men man får se upp så att man inte slinter. Fina bilder från naturen. Blås inte bort idag då du går ut, för det är värst vad det tar i.Kram

  Gilla

 2. Ajaj det är så lätt att man slinter med en vass kniv! Är glad att mina inte är lika vassa som riktiga kockarnas, då hade jag nog inte många fingrar kvar. Kram

  Gillad av 1 person

 3. Vassen vid vattnet är trevligare än en vass kniv! Skar mig djupt en gång när Mellan var bebis. Gick förbi BVC morgonen därpå, tittade in och snälla syster Gertrud förband mig och förmanade mig att komma ett par ggr i veckan och få det omlagt. Hos henne på BVC 🙂 Det gör verkligen ont!

  Gillad av 1 person

 4. Aj, aj, aj… Ser ut att göra ont det där. Bultar och bankar, typ. Fast inte på ett bra sätt…
  Men en braig tolkning av veckans ord blev det ju – inget ont som inte har nåt gott med sig 😉

  Gillad av 1 person

 5. Vilken härlig bild du inleder med. Den sista är inte lika härlig men ett bra exempel på temat. Usch, det gör ont att skära sig i fingrarna och det där ser inte alls trevligt ut. Bra att du fick hjälp med att ta hand om skadan.
  Kram

  Gillad av 1 person

 6. Andra bilden är en höjdare! Vilket foto du fick till där! Ja åsså fingret. Höll på att skriva tassen faktiskt, då jag vid en snabb blick trodde att det var Olles tass efter ormbettet. Men så såg jag ditt ansikte och läste texten. Men OUTCH säger jag ändå, och är glad att våra knivar inte är så värst vassa… längre;-)

  Gillad av 1 person

 7. Tittar in här och blir lite konfunderad, förstår inte att tiden går så fort, jag hinner verkligen inte med. Är väl en långsam person i grunden. Massor med inlägg som jag tror att jag har kommenterat, för sett har jag ju, men… Vassa vackra bilder i inlägget, utom det olycksaliga fingret!
  Återkommer i morgon, måste gå isäng, ska upp tidigt, åter ett tandläkarbesök, det femtioelfte tror jag.
  Godnatt!

  Gillad av 1 person

  1. Dagarna går verkligen fort! Tack för besöket och välkommen åter! 🙂 Tandläkarbesök … läskigt och dyrt … hoppas det går bra!

   Gilla

   1. Jag är lite trött på tandläkarebesök nu. Ska få två kronor och det har varit ett rännande hos tandläkaren för det. Provisoriska lagningar som lossnat, skyddshättor likaså, många gånger. Och hiskeligt dyrt blir det.

    Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.