En liten uppdatering …

… äntligen en lägesrapport om Olle.

Hade precis kontakt med sonen, som ju är hans husse och enligt samtalet från Strömsholm, så är läget ganska oförändrat – en aning högre proteinvärde i blodet, men fortsatta inre blödningar. Nu ska han få kortisonbehandling för att få ner svullnaden + ev. en behandling till  med  blodplasma – och sen är det bara att fortsätta vänta och hoppas …

Veterinären berättade att han behandlat hundar som varit ännu sämre än Olle och som tillfrisknat helt utan några men … det känns i alla fall hoppingivande.

Stort tack till er alla som engagerar er i hur det går!

Jag orkar inte riktigt med att läsa några bloggar just nu – ingen ork och ingen koncentration … bara en stor förtvivlan och frustration.

Olles husse och matte hälsar och tackar för era kommentarer, hållna tummar och er omtanke.

❤❤❤

49 reaktioner på ”En liten uppdatering …

 1. kära kära Anki, hade hoppats få en lite mer optimistisk rapport, men loppet är inte kört! Sänder alla tankar och sympatier till er, kram ❤

  Gillad av 1 person

 2. Skönt med en lägesrapport, att än finns det hopp! Och jag hoppas av hela mitt hjärta att det nu vänder åt rätt håll. Kram!!!

  Gilla

 3. Jag har tänkt på Olle (och dig) flera gånger i dag och hoppas verkligen att han återhämtar sig utan att få några med av ormbettet.
  Varm kram, Ingrid

  Gillad av 1 person

 4. Varmt tack för din lägesrapport! Fortsätter att hålla tummarna och tänka positivt.
  Kramar till er och många tankar.
  Tankar givetvis även till Olles familj.

  Gillad av 1 person

 5. Förstår bristen på ork och lust med bloggen så länge läget är ovisst. Tack för en rapport om Olle idag. Vi är ju många som funderar över hur det går.
  Låter lite lugnande det veterinären berättade, även om man ännu inte kan säga att faran är över.
  Kram

  Gillad av 1 person

 6. Det känns helt fel att använda gillaknappen nu men den får stå som en symbol för att jag tänker på er och hoppas att allt ska gå bra med stackars fina Olle. Det måste gå bra!

  Gillad av 1 person

 7. Förstår fullt ut att du inte kan fokusera på annat just nu! Jag tänker att det ändå är hoppfullt att de dels behandlar honom än – de tror med andra ord på en bättring, dels att veterinären har haft andra ”patienter” som klarat värre tillstånd än detta. Håller alla tummar att allt går vägen och att Olle snart är i fin form igen!

  Gillad av 1 person

 8. Tusen tack för att du orkade uppdatera läget. Efter veterinärens berättelse väljer jag att se positivt och med en försiktig optimism på läget. Fortsätter hålla tummarna och tår, ge dig styrkekramar och hoppas med hela mitt hjärta att Olle klarar sig.

  PS. Som du vet är jag extremt hundrätt och känner liksom inte för hundar och katter direkt. Kan säga att Olle är ett undantag. Ändå sedan du blivit dagmatte åt Olle och visat upp den roliga och busiga killen har till och med jag sett framemot tisdagens äventyr med dig och Olle. Å idag var det ju tisdag. Var sent till min sjukgymnast idag, men innan jag steg ur bilen kollade jag först din blogg om det fanns nyheter. Å då hade du precis uppdaterat. DS.

  Gillad av 1 person

 9. Även jag har tänkt på er och Olle. Jag vet ju så väl hur det är när ens fyrbenta vän är sjuk. Vi fortsätter att hålla tassar och tummar för att det ska gå bra och att Olle kryar på sig. Veterinären verkar i alla fall kunna sina saker och Strömsholm är ett erkänt bra djursjukhus.

  Många kramar ❤

  Gillad av 1 person

 10. Jag har undrat och funderat och hoppats. Tack för att du tar dig tid att uppdatera oss. Vi bryr oss ju också om Olle och önskar att allt ska gå bra. Men inte behöver du tänka på våra bloggar nu. Ta den tid du behöver och ta hand om dig så gott du kan.
  En riktigt stor styrkekram ❤

  Gillad av 1 person

 11. Jag sällar mig till alla andra som vill uppmuntra och hålla tummar och tassar. Jag vet, som jag sagt, med mina barns hundar, hur kära de är och vad omvårdnaden betyder. Stor varm styrkekram 💖

  Gillad av 1 person

Kommentarer inaktiverade.