En liten uppdatering …

… äntligen en lägesrapport om Olle.

Hade precis kontakt med sonen, som ju är hans husse och enligt samtalet från Strömsholm, så är läget ganska oförändrat – en aning högre proteinvärde i blodet, men fortsatta inre blödningar. Nu ska han få kortisonbehandling för att få ner svullnaden + ev. en behandling till  med  blodplasma – och sen är det bara att fortsätta vänta och hoppas …

Veterinären berättade att han behandlat hundar som varit ännu sämre än Olle och som tillfrisknat helt utan några men … det känns i alla fall hoppingivande.

Stort tack till er alla som engagerar er i hur det går!

Jag orkar inte riktigt med att läsa några bloggar just nu – ingen ork och ingen koncentration … bara en stor förtvivlan och frustration.

Olles husse och matte hälsar och tackar för era kommentarer, hållna tummar och er omtanke.

❤❤❤

49 reaktioner till “En liten uppdatering …

 1. kära kära Anki, hade hoppats få en lite mer optimistisk rapport, men loppet är inte kört! Sänder alla tankar och sympatier till er, kram ❤

  Gillad av 1 person

 2. Förstår bristen på ork och lust med bloggen så länge läget är ovisst. Tack för en rapport om Olle idag. Vi är ju många som funderar över hur det går.
  Låter lite lugnande det veterinären berättade, även om man ännu inte kan säga att faran är över.
  Kram

  Gillad av 1 person

 3. Förstår fullt ut att du inte kan fokusera på annat just nu! Jag tänker att det ändå är hoppfullt att de dels behandlar honom än – de tror med andra ord på en bättring, dels att veterinären har haft andra ”patienter” som klarat värre tillstånd än detta. Håller alla tummar att allt går vägen och att Olle snart är i fin form igen!

  Gillad av 1 person

 4. Tusen tack för att du orkade uppdatera läget. Efter veterinärens berättelse väljer jag att se positivt och med en försiktig optimism på läget. Fortsätter hålla tummarna och tår, ge dig styrkekramar och hoppas med hela mitt hjärta att Olle klarar sig.

  PS. Som du vet är jag extremt hundrätt och känner liksom inte för hundar och katter direkt. Kan säga att Olle är ett undantag. Ändå sedan du blivit dagmatte åt Olle och visat upp den roliga och busiga killen har till och med jag sett framemot tisdagens äventyr med dig och Olle. Å idag var det ju tisdag. Var sent till min sjukgymnast idag, men innan jag steg ur bilen kollade jag först din blogg om det fanns nyheter. Å då hade du precis uppdaterat. DS.

  Gillad av 1 person

 5. Även jag har tänkt på er och Olle. Jag vet ju så väl hur det är när ens fyrbenta vän är sjuk. Vi fortsätter att hålla tassar och tummar för att det ska gå bra och att Olle kryar på sig. Veterinären verkar i alla fall kunna sina saker och Strömsholm är ett erkänt bra djursjukhus.

  Många kramar ❤

  Gillad av 1 person

 6. Jag har undrat och funderat och hoppats. Tack för att du tar dig tid att uppdatera oss. Vi bryr oss ju också om Olle och önskar att allt ska gå bra. Men inte behöver du tänka på våra bloggar nu. Ta den tid du behöver och ta hand om dig så gott du kan.
  En riktigt stor styrkekram ❤

  Gillad av 1 person

 7. Jag sällar mig till alla andra som vill uppmuntra och hålla tummar och tassar. Jag vet, som jag sagt, med mina barns hundar, hur kära de är och vad omvårdnaden betyder. Stor varm styrkekram 💖

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.