Vad gör du?

Jag skulle ta några bilder på krokusarna under äppelträdet … då dök Sixten upp och undrade vad jag höll på med 🙂

En härlig vårdag igår … idag molnigt, men lite mildare och så infaller Vårdagjämningen i kväll kl 22:58.

Kärleksparet väntar otåligt i växthuset …

Önskar dig en fin dag!

45 reaktioner på ”Vad gör du?

 1. Det var ett fint besök som du fick där mitt i fotograferingen! Härligt med vårdagjämning även om solen inte hittat oss i dag. Men bara känslan är god!

  Kram och ha en fin onsdag!

  Gillad av 1 person

 2. Ja, vårdagjämning är de i dag. Här är det en ganska grå morgon, men det ska nog lätta fram på dagen. De där små krokusarna är väldigt söta!
  Ha en fin onsdag!
  Kram, Ingrid

  Gillad av 1 person

 3. Ja, han trodde väl du jagade! Idag har vi regn igen, igår var det jättefint!
  Vårdagjämning, tänk vad det klingar mycket bättre än höstdagjämning!
  Ha en fin onsdag!

  Gillad av 1 person

 4. Det blev en solig dag efter att snöandet upphörde, och det blev inte så mycket att det behövde skottas. Har varit i Ljusdal en sväng, men fick inte ärendet utfört, då affären inte hade varan kvar. Jag ska ut en sväng, och se om det går att vara ute, det blåser lite väl mycket. Det ska visst blåsa varenda dag fram t.o.m. söndag. Du fick fram riktiga vårbilder, med både blommor, och katt. Hoppas ni får behålla våren, utan bakslag.
  Svante

  Gilla

 5. Härlig bild när Sixten kommer smygande och undrar vad du gör.
  Vad mycket vårblommor du har. Jag har en gul krokus och massor av tulpanblad, men många av tulpanerna är redan uppätna av rådjur. I år har jag inte orkat skydda tulpanerna, men jag får nog lov att göra det om det ska bli något kvar.

  Gillad av 1 person

  1. Tack … ja, han trodde nog det var något spännande 🙂
   Tulpaner har jag nästan inte några alls numer … känns lite hopplöst när rådjur och hjortar äter upp dem …

   Gilla

 6. Nu har du också vårlökar i blom. Sixten ville också vara med på fotot. Grodorna älskar jag var har du fått tag i dom?
  Varit grått och småregn hela dagen men nu börjar det bli lite ljusare.
  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Hela gräsmattan är snart full av dessa krokusar … det är härligt!
   Grodorna fick jag i födelsedagspresent för flera år sedan och vet inte var de är köpta, men jag tror att de fanns på Rusta en gång i tiden. Tyvärr börjar den bli dålig och är lagad flera gånger – plasten verkar försvagas med åren och det är ju synd. Vi har haft en ganska bra dag … molnigt men inget regn och nästan 10 grader varmt på eftermiddagen 🙂
   Ha en fin e.m/ kväll!
   Kram

   Gilla

 7. Sixten är så fin och klart han undrar vad du gör. Bäst att ha koll. Så många fina växter som kommit upp hos dig och lagom till kvällens vårdagjämning. Jättevackra bilder.
  Och kanske får det fina kärleksparet också komma ut och lufta sig lite och känna att det är vår. De kan ju få gå in igen till kvällen.
  Kram

  Gillad av 1 person

 8. Så underbara vårblommor som sticker upp där i rabatten! Klart att Sixten undrade vad matte har för sig där bland blommorna!:)
  Lite mulet här idag, men solen har visat sig och det är runt 10 plusgrader! 🙂
  Kram Gunilla

  Gillad av 1 person

 9. Stiliga Sixten! Klart han ska vara med på bild. Dagen började grå och mulen, men sen framåt eftermiddagen så tittade ju solen fram en stund och nog kände man lite vår i luften, även om vinden är kall. Ha en bra kväll!

  Gillad av 1 person

 10. Klart Sixten måste få veta vad du pysslar med. Någon ordning får det väl vara!
  Man blir så glad av dina bilder på krokusar och snödroppar. Kärleksparet har nog rätt i att det är vår nu.
  Ha en fortsatt fin kväll!

  Gillad av 1 person

  1. Kärleksparet är minst tio år gammalt och har figurerat i bloggen då och då under åren … fick dem av sönerna en födelsedag 🙂
   Kram

   Gilla

 11. Big Brother is watching you i form av en nyfiken Sixten:-) Så många vårtecken du har hittat i din trädgård, hur kul som helst! Å lagom till vårdagjämningen lyckades solen skingra alla moln cirka klockan två och stråla från en klarblå himmel. Gillas:)

  Gillad av 1 person

 12. Oj, jag har ju helt missat att det är vårdagjämningen! Härliga foton på nyfikna Sixten och så långt våren kommit hos er! Men idag såg jag flyttfåglarna för första gången i alla fall – så det finns hopp här också!

  Gillad av 1 person

  1. Tack … han är lite nyfiken av sig och vill gärna ha koll på vad jag gör 🙂
   Idag är det också mulet, men termometern visar på +10,8 grader 🙂

   Gillad av 1 person

 13. Såna mängder med fina krokusar du har, underbart! Mina första har precis slagit ut. Vackra bilder på alla vårblommor och nyfikna Sixten och så klart att grodorna längtat ut!

  Gillad av 1 person

  1. Snökrokusarna är underbara! Jag planterade fem lökar för ca 15 år sedan och nu finns de överallt. Älskar dem!
   Sixten är en liten linslus 🙂
   Tack!

   Gillad av 1 person

 14. Hahaha, Sixten beter sig precis som Nalle gjorde 😀 Väldigt nyfiken och måste kolla. Men han kanske inte kommer fram och ska pussas i alla fall 😉
  Nu är det verkligen vår hos dig. Underbart med massor av krokus och andra fina blommor. Jag hoppas att våren stannar hos dig nu 😀
  Kram

  Gillad av 1 person

Kommentarer inaktiverade.