Glad måndag!

Efter en intensiv heldag i Ugglebo igår … fulltankad med barnbarnsenergi, så välkomnar jag en ny vecka och önskar dig en GLAD MÅNDAG!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Inspiratör till detta trevliga tema är bloggvännen Carita – ett tema för att sprida lite måndagsglädje – och alla som vill kan vara med!

31 reaktioner till “Glad måndag!

 1. De ger psykisk energi, men tar en massa ork också, tycker jag, barnbarnsskaran. Jag har just beställ hit höstpojken också utöver de större, eftersom jag tycker att jag blir så glad av honom. De större är just nu väldigt inne på att glo på tv. Blir bättre när vädret blir bättre. Fina bilder att bli glad av visar du från din barnbarnsdag!

  Gillad av 1 person

 2. Verkligen fin måndagsglädje här! Det strålar om den! Härligt bildspel med Charlie och uteaktiviteter. Och så fint att träffa de fina juniorerna.
  Önskar dig en fin måndag
  Kram!

  Gillad av 1 person

 3. Här är bara frågan om världens sötaste Charlie blir innebandy- eller fotbollsspelare;-) Sista bilden på Charlie är en absolut höjdarbild. Hans ögon kan man drunkna i:-)

  Gillad av 1 person

  1. Haha … det får tiden utvisa. Annars är han den ende av grabbarna som visar intresse för lastbilar, så kanske blir han lastbilschaufför – Calle bestämde sig ungefär i den åldern 🙂
   Hans ögon är verkligen underbara … men jag är ju jävig 🙂

   Gilla

Kommentarsfältet är stängt.