Glad måndag!

Efter en fin söndag  med påfyllning av energi från både barnbarn och härligt vårväder, så kan det ju inte bli annat en en Glad måndag!

Tre veckor, lite drygt har gått sen sköldpaddan Gunnar opererades …

… och igår var det dags att ta bort stygnen … vilket gick helt utan problem  – ännu en orsak till att jag känner mig glad denna dag 🙂

Något helt annat …

Inatt vann Ludwig Göransson från Linköping en Oscar för bästa filmmusik … det kan man vara glad för även om man inte är så filmintresserad 🙂

Ludwig Göransson 
Fotograf Chris Pizzello

Inspiratör till detta trevliga tema är bloggvännen Carita – ett tema för att sprida lite måndagsglädje – och alla som vill kan vara med!

46 reaktioner till “Glad måndag!

 1. Jag hörde om den duktige Ludwig, grattis, visste inte han var från Linköping. Och Gunnar ser ju pigg ut, så skönt.
  Dina andra bilder andas verkligen vår!
  Gladkram!

  Gillad av 1 person

 2. Åh, du har en sköldpadda! Jag minns när jag var barn och grannen hade en sköldpadda som gick ute i trädgården fastkedjad genom ett hål i skölden. Den tyckte vi synd om.
  Glad måndag på dig!
  Kram, Ingrid

  Gillad av 1 person

  1. Det är inte jag som har en sköldpadda, utan äldste sonen. Han har fem stycken, vara två är uppfödda här hos mig och Lasse 🙂 De har inga hål i skölden, utan en ganska stor ”hage”, där de är på sommaren.
   Tack Ingrid!
   Kram

   Gillad av 2 personer

 3. Det känns verkligen som vår nu med sol och många plusgrader. Skönt att det gick bra med Gunnars stygn, han ser hur pigg ut som helst. Saknar vår Skalman när jag ser honom. Fin vårbild på hasselhängena! Precis en sån grävskopa har vi här, men den har tyvärr stått ute hela vintern liksom de andra sandleksakerna. Slarvigt av oss.

  Gillad av 1 person

 4. Så trevligt med sköldpaddan. Tur den mår bra nu. Jag hade en när jag var liten men den dog tyvärr.
  När vi för ett par år sedan var på Siri Lanca var vi på ett sköldpaddecenter där de räddade sköldpaddor och sedan släppte ut dem igen. Jag blev väldigt förälskad i dessa sköldpaddor vilket jag också skrivit i rubriken på det inlägget på min blogg.

  Gillad av 1 person

 5. Det var verkligen vår på dina bilder och nu blev jag sugen på grillat. Så skönt att Gunnar är pigg igen.
  Bilden på tallen är spännande.
  Ha en skön kväll

  Gillad av 1 person

 6. Våren har helt klart kommit till Norrköping med omnejd! Idag var det nästan nio grader, så man kan väl säga att en även anlänt här:-)
  Härligt att höra att det gick så bra med Gunnar som uppenbarligen älskar Ruccola. Suveräna bilder på denna sötnos:-) Förresten åt mina sköldpaddor även sockerkaka och drack mjölk.

  Gillad av 1 person

 7. Allt detta är verkligen något att bli glad för 😀 När grillen plockas fram är det vår på riktigt och likadant är det med grävskopan 🙂 Jag är jätteglad att Gunnar mår bra och att stygnen var lätta att få bort. Härligt!
  Ludwigs Oscar gläder många av oss och får mig att känna mig lite som en östgöte, i alla fall ett tag 😉
  Kram

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.