50 reaktioner till “Ibland tror jag det är något fel på mig …🍄

 1. Haha… känns lite som Glad måndag här hos dig 😉 Liiite ”svampskadad” kan du nog vara med tanke på ditt stora intresse för svamp. Alla har vi våra egenheter och jag kan knappast förneka att de bilder du visar verkligen ser ut som svampar. Bilderna är jättefina och många är ju faktiskt lite rostskadade. 😀

  Gillad av 1 person

  1. Tack så mycket Anita! Du har helt rätt – man ser säkert det man vill se 🙂
   Glad måndag är det idag, men jag har inte hunnit göra något inlägg än … men snart så 🙂

   Gillad av 1 person

 2. Men kära nå´n, det är ju en begåvning att kunna föreställa sig saker och ting. Livet blir mer intressant om vi släpper på vår hårda discjplin ibland. Hur tror du författare och konstnärer gör för att åstadkomma alster som andra beundrar..
  Själv sätter jag mig ner i grönskan när jag vill titta på mossor och lavar, har alltid en plastpåse med mig att sitta på. Jag hoppas förstås att ingen ser mig..
  Kram!

  Gillad av 1 person

  1. Du har rätt Gunilla … det är nog inget fel att att se och föreställa sig något som liknar, men ibland känner man sig lite udda 🙂
   Jag är inte så förutseende som du – jag lägger mig platt på magen om jag hittar något spännande i gräsrotsnivå 🙂 Tur att vår skog är tämligen folktom 🙂
   Kram

   Gilla

 3. Nej då, inte är det något fel på dig! Det kallas fantasi eller kreativitet bara 🙂 Det översta fotot kan verkligen lura ögat att tro att det är ”riktiga” svampar, vackra foton!

  Gilla

 4. Haha, skadade av våra intressen kan vi nog alla vara. Jag fick veta något som ingen hade tänkt på innan Klaire från Kina var här. Hon viskade till Peter ”det är fåglar överallt”. Vi hade inte tänkt på det men det är fågelmönster på gardinen i rummet, fåglar på tapeten i tvättstugan, det var fåglar på servetterna, prydnadsfåglar lite här och där i fönstren, siluettfalk på fönstret så fåglarna inte ska flyga in i fönstret där skogen speglar sig. Träsnidade fåglar av Nicke Helldorf och naturligtvis tavlor med fåglar. Hahaha det hade vi ingen aning om, men när vi gick runt i huset och tittade fanns det många fåglar.

  Gillad av 1 person

 5. haha, du har abstinens, så enkelt är det! När barmarken kommer så blir jag lite grann likadan. Men eftersom jag bara letar ätbara svampar så är jag långt ifrån så observant som du! Guld till våra två dalatjejer idag, hurra! Kram

  Gillad av 1 person

  1. Jodå, jag har abstinens … men, det här att se svampar gör jag även under bästa svampsäsongen också 🙂
   Jätteduktigt gjort av dalkullorna!
   Kram

   Gillad av 1 person

 6. Det är en gåva du har fått, att kunna se saker som du tycker om och att ta så intressanta bilder som du delar med dig till oss, härligt.
  Jag ser ofta hjärtan då jag är ute, kanske samma sak, vet ej.
  Trevlig söndagskväll och kram till dig.

  Gillad av 1 person

  1. Tack … men nu ska du inte överdriva BP! Jag är en ganska ordinär svampkännare, som kan lite mer än genomsnittet … men ingen expert!

   Gilla

   1. Verkligen. På vägen ner till ”kräftvattnet” då vi fiskade kräftor åkte vi förbi en stor flugsvamp. Tyckte den var så stor och vacker. Men det fanns inte tid att stanna så jag fick fota den. Mr X lovade till slut att vi åker ut en extra gång bara för att fota den. Just då var den nämligen extra ståtlig. I veckorna hann vi inte. Inte på helgerna heller under kräftsäsong. Så det blev först efter kräftsäsongen vi åkte dit för att fota den. Och då var den inte kvar längre!!!!
    🤔

    Gillad av 1 person

 7. Hahaha, du ser svampar och gubbar överallt och din fantasi är det absolut inget fel på 😀 Men just de här bultarna ser väldigt mycket ut som svampar så i det här fallet var det inte så underligt.
  Kram

  Gillad av 1 person

 8. Vad fyndigt med svampbultsilhuettbilden! Den luras verkligen. Jättefina bilder på ”rostsvamparna”, ovanligt snygg bultform! Att de står i mossa bidrar till effekten och associationerna.

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.