Lillbossen …

… han kör lite med farmor 🙂

Vi hade en trevlig förmiddag – han pekar med hela handen och är väldigt bestämd – och jodå, farmor lyder minsta vink.

Sköna timmar med Charlie idag … och i morgon kommer Olle 🙂

 

46 reaktioner till “Lillbossen …

  1. Mysmys idag busmys imorgon du har fullt upp men det är säkert trevligt. Idag har jag gjort sista undersökning av njuren och allt är ok. Är så glad och solen skiner och vill göra så mycket men är trött efter sövningen.
    Kramar 🌞🌞🌞🌞

    Gillad av 1 person

    1. Mysigt med barnbarn … både två- och fyrbenta 🙂
      Skönt att njuren är OK – hoppas du känner dig piggare idag och att solen visar sig! 🙂🌞
      Kramar

      Gilla

      1. Har fått massor med energi. Börjat storstäda lägenheten och Minton och jag har gått 2 långa runder i solskenet. Känns som jag fått högsta vinsten🌞🌞😊🐾🐾

        Gillad av 1 person

  2. En sådan lillboss har jag också precis haft besök av. 2 år och 4 månader. Mycket bestämd och dominant herre. Mormor finner sig inte i allt, så plötsligt fick jag en kram och ”låt mormor”.

    Gillad av 1 person

  3. Om Charlie kunde skriva skulle han berätta om härliga dagar då han får vara med sin farmor och köra med henne 😀 Kanske skulle han kalla dig för gullfarmor 😀 Olle gillar helt säkert också dagarna då han får vara med dig.
    Kram

    Gillad av 1 person

    1. Vi har det trevligt ihop … och han verkar gilla sin farmor 🙂
      Olle verkar också gilla att umgås med ”farmor”, men önskar nog hon kunde springa lite fortare 🙂
      Kram

      Gilla

  4. De vet vad de vill de små liven, men det går ju ofta att avleda dem också. Allt går i perioder och rätt som det är så är de inne i en ny fas. Härligt att kunna vara del av de smås liv i alla fall. Förstår att du hade en härlig förmiddag med gullponken. Jag testade häromdagen att ta fram kameran igen när höstpojken satt i knät på pappa sin. ”Nä ä!” sa han och skakade på huvudet. Dum som jag var försökte jag ändå och han började gråta. Jag förstår ingenting, han var så fascinerad av min kamera tidigare.

    Gillad av 1 person

    1. De är så mysiga de små liven och såklart kan man avleda dem, men det är rätt kul att hänga med på det de hittar på. 🙂 Riktigt sorgligt att höstpojken fortfarande inte vill … konstigt så det kan bli …

      Gilla

      1. Jag tänkte att han skulle känna sig trygg hos pappa sin. Det är tråkigt att inte kunna fota honom, jag får försöka göra det i smyg, eller kanske använda mobilen vilket han är van vid (men inte jag).

        Gillad av 1 person

  5. Lätt hänt att det blir så med dessa våra små. Men jag tror det ingår i vår uppgift som farmor/mormor att just vara så.
    Vi har ju de små bara till låns.
    Vilken fin kille och han ser verkligen ut att både ha glimten i ögat och ha full fart i sig. Jättefina bilder.
    Kram!

    Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.