Glad måndag …

… till alla som kikar in!

Nu tar vardagen vid och det känns som att det är dags för julgransplundring!

Inspiratör till detta trevliga tema är bloggvännen Carita – ett tema för att sprida lite måndagsglädje – och alla som vill kan vara med!


44 reaktioner på ”Glad måndag …

 1. Hoppas på en glad måndag för dig också. Själv ska jag smita hemifrån så fort de första ljusstrålarna visar sig. Jag har en del ärenden att uträtta, innan snöandet, och snöskottningen tar över. Julen slängde jag ut i mellandagarna.
  Svante

  Gillad av 1 person

 2. Glad måndag Anki och god fortsättning på det nya året!
  Jag har inte haft möjlighet att kommentera blogginlägg på ett tag eftersom Alfridastormen tog oss med orkanstorm, men nu har vi el igen och livet börjar lunka på lite mera normalt.
  Här tog jag ut granen redan under onsdagen, mycket tidigt för min del, men det fanns inte mycket jag kunde göra, när allt var ur funktion, så en stor del av julen har plockats undan redan. Ibland går det i snabba ryck men stjärnorna hänger kvar i fönstren ännu.
  Ha en fin dag!

  Gilla

  1. Tack så mycket! Det är ett hopplock – två bilder på varandra … förstärkte färgerna på den understa bilden och fixade lite med opaciteten. Julgranskulor, såpbubblor och snöflingor finns i mitt redigeringsprogram (Photoscape) – korpen satt där på riktigt …

   Gilla

 3. Härlig bild Anki! Djupt imponerad av ditt tekniska kunnande. Ja, du påminner mig om att nu är det dags att städa ut helgen, har inte så mycket julsaker framme men nu är det dags att de packas ner och får sin berättigade årsvila.
  Trevlig måndag till dig också!

  Gillad av 1 person

 4. Kan säga att de städar ut julen här på hotellet idag. Jag hoppas att de som bor i vårt hus tar ner pyntet och stjärnor också. Lika roligt som det är att ta fram julpyntet, lika skönt är det att plocka ner 🙂 Ha en bra måndag!

  Gillad av 1 person

 5. Fin bild! Vad använder du för bildprogram? Ja, måndag, tisdag eller vad det nu är, spelar inte lika stor roll för mig längre! Numera kan jag ju titulera mig pensionär! 🙂 När det gäller vardagen, så tänker jag på särskrivningen… var dag! Jag njuter av var dag så mycket jag kan! Trevligt med måndagsglädje! ❤
  Kram Gunilla

  Gillad av 1 person

  1. Tack så mycket 🙂 Jag använder mig både av Photoshop Elements och Photoscape, men just till den här bilden använde jag det sistnämnda, som jag tycker är lättare 🙂
   Visst är det härligt att vara pensionär … var dag!
   Kram

   Gillad av 1 person

 6. Att beundra dina fotomontage gör mig verkligen glad:-) Kollade bilden och tror att du tog ett foto som du tagit under hösten, sedan ett som du tagit nyligen, lagt dom ovanpå varandra och hängt dit julkulorna och snökristallerna. Hur du har gjort det går över mitt förstånd;-) Nästan synd att plundra julgranarna;-)

  Gillad av 1 person

  1. Tack BP! Roligt att du gillar bilden och roligt hur du resonerar – nästan rätt 🙂 Två bilder från hösten, ett med vackra tallar i dimma och ett med döda träd på ett kalhygge. Det med tallarna underst, öka färgen rejält och lägg på bilden med de döda träden och korpen – dra lite i spaken för opacitet så den blir lagom genomskinlig och sen klistra dit lite dekorationer bara 🙂

   Gilla

 7. Vilken härlig julgransplundringsbild ❤
  Tack för att du och många andra är med i glad måndag! Tänk sådan spridning den fått på några år.
  Jag ska åter ta mig i kragen och länka upp till er som nästan alltid är med.
  Har varit lite tajt om tid för sånt, men ska skärpa mig!

  Gillad av 1 person

 8. Vilket konstverk! Imponerande! Här har vi julgranen och julstjärnorna i fönstren kvar, men i helgen är det dags att ta ned dem. Barnen vill behålla granen så länge som möjligt, och i dag passar det ganska bra att ha den kvar eftersom det snöar och känns som vinter igen.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.