Skyltsöndag # 191

Första söndagen på det nya året … och det är dags för 2019 års första skyltning – som alltid tillsammans med bloggkompisen BP!

De första bilderna här är från fredagens besök i grannstaden …

Sist för den här gången – den allra senaste skylten … utanför min ICA- butik igår 🙂

Fler som skyltar hittar du HÄR 


31 reaktioner på ”Skyltsöndag # 191

 1. Riktigt fyndiga skyltar från IKEA Och pilar så man hittar ut är en klar fördel.
  Julgransplundringen verkar trevlig och det finns ju även stora barn. Eller?
  Kram!

  Gilla

 2. Ja men så är det, pilarna hur man tar sig ut är det bästa 😉 Och infotavlorna med genvägarna för att komma ut ännu snabbare.
  Julgransplundringen var något speciellt när man var liten. Minns hur vi köade för de små godispåsarna med stor förväntan. Det har ändrats en hel del sen dess – på gott och ont!

  Gilla

 3. Mmm börjar fundera på om jag ska ge mig på det här med skyltningarna… har inte gått med i några sådana veckodagstema, tror det skulle bli väldigt sporadiskt för mig, men det är inte förbjudet… misstänker jag. Får fundera på saken!

  Fyndig och tidsenlig skyltning du gör!

  Gillad av 1 person

  1. Jättekul om du också hänger på Skyltsöndag 🙂 Man binder ju inte upp sig, utan är med när man känner för det 🙂 Vanebildande … man letar skyltar överallt 🙂
   Tack Mia! Roligt att du gillar mina skyltar!

   Gillad av 1 person

 4. De där pilarna skulle jag nästan inte klara mig utan, jag skulle förvilla bort mig direkt. Det var länge sedan jag var på ett IKEA-varuhus, men det är nog dags snart för vi behöver nya mattor. Om det inte slutar med att jag gör som vanligt, beställer online från exempelvis Ellos, eftersom jag inte gillar att gå i affärer mer än högst en timme och på IKEA brukar man bara ha kommit till första avdelningen då.

  Gillad av 1 person

 5. Ikea förstår det där med tydlig skyltning, och det är ju bra att man hittar ut 😉
  Tänk att julgransplundringar ordnas fortfarande. En tradition som tydligen håller länge. Jättekul 😀 Men jag undrar om godispåsarna fortfarande innehåller lika mycket socker. Kanske mer frukt nu.
  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Brukar besöka IKEA ungefär en gång vartannat år … lär mig aldrig hitta 🙂
   Visst är det trevligt när det ordnas något för barnen, men jag tror nog det är det billigaste godiset som gäller …
   Kram

   Gilla

 6. Skrattade gott åt dina skyltar från Ikea, speciellt pilen. Jag menar pilarna finn ju inte bara för att hitta utgången, utan de ser till att du absolut traskar genom varenda avdelning på vägen till utgången. Å eftersom du är så illa tvungen att titta ned för att inte gå vilse, så missar du ”smygvägarna”, som Ikea var så illa tvungen att skapa, då företaget fick någon reklamationsnämnd på halsen. Clas Ohlson har förresten anammat Ikeas ”trick”.
  Sedan glömde Ikea en detalj på skylten vad man kan men inte behöver göra, nämligen montering av de platta paketen. Den service utnyttjade ju vi för några veckor sedan.
  Kul med julgransplundringen för barnen. Bra samarbete mellan Lions och ICA.
  Tusen tack för en toppen skyltning och länken:-)

  Gillad av 1 person

 7. Nämen så skoj, vi har liksom samma tema i skyltningen! Och barnen jag sett på facebook var såå glada när de dansade runt granen. Tomten såg jag inte på bild, men han har nog åkt hemåt nu, till Rovaniemi…förstås, hihi
  Kramiz

  Gillad av 1 person

  1. Trevligt när det ordnas något för barnen … tomten har nog många han ska vara med och plundra hos innan han åker hem 🙂 Fram till för några år sedan bodde han i Kolmården norr om Norrköping, men numer bor han på Gotland! Staten snodde hans gård … där ska nya snabbtågsspåren passera snart …
   Kram

   Gilla

   1. det var väldigt luddigt om gratis och inte på min skylt. till sist tolkade jag det som att bion var gratis bara för barnen och själva festen efteråt var gratis för alla….Gotland, där finns ju inte en snö! 😀

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.