Tillbakablick …

… fem år tillbaka. Dagens datum, men andra år …

Idag ser det ut så här …

+1 och solsken 🙂

Nu ska vi snart bege oss till Ugglebo och gratulera Lina som fyller år 🙂

Önskar dig en fin fortsättning på den här dagen!

 

 

39 reaktioner till “Tillbakablick …

  1. Bra för minnet med en återblick! Inte alldeles ovanligt med barmark den här tiden på året tydligen. Härligt fotocollage!

    Gillad av 1 person

  2. Jag gillar den första bilden, den är så färggrann. Och den andra är så härligt grön. Håller med dig om att det är lagom mycket snö på de andra bilderna. Det behöver inte komma mer än så för att lysa upp lite i mörkret.
    Ha en fin helg

    Gilla

  3. Tänk så olika det ser ut. Och vad fort man glömmer hur det var. Tack för återblicken och ha en trevlig stund i Ugglebo, får vi se vad spindelmannen och Charlie bjuder på för äventyr idag =)

    Gillad av 1 person

  4. Det är kul att du fotat en speciell dag varje år o sparat. Vet jag sparade en vagn på gården jag fotade två olika år. Det var enorm skillnad ska jag lova.
    2016 och 2017 hade ni ganska mycket snö. Toppenfina bilder på alla dagar o år!!
    Hoppas ni fick en trevlig stund hos Lina och firade henne rejält.

    Kramiz

    Gillad av 1 person

  5. Vilken kul idé och väldigt intressant att se hur olika det faktiskt kan se ut samma datum men olika år.
    Önskar dig en skön Söndag eftersom Lördagen just nu går mot sitt slut ☀️

    Gillad av 1 person

  6. Ni ska nog inte satsa på vare sig pister eller hoppbackar där på orten, om jag får ge ett tips! Här har vi hundratusen bananskal utslängda på våra gator, ovanpå dem lite grus som också det halkar omkring. Ja du fattar! Sandbilarna gör nog vad dom kan med de förutsättningar de har, men det är allt lite onödigt spännande att gå ut med hund även med nubbade skodon! I synnerhet nu i mörkret, men det är precis det vi ska göra nu! Kramen

    Gillad av 1 person

    1. Det finns faktiskt en riktigt brant slalombacke i kommunen, Yxbacken – Pernilla Wibergs hemmabacke 🙂 Det brukar gå åt mycket konstsnö där … 🙂
      Vägarna här är också hala … underkylt regn och massor med avåkningar. Skönt att det är bra väglag i skogen 🙂
      Kram

      Gillad av 1 person

      1. Ja just det Pillan är från Norrköping! Det hade jag inte tänkt på, lite ovanligt, dom brukar ju höra hemma uppe i norr men det är kul när andra också får lyckas trots kanske sämre förutsättningar. Många duktiga längdåkare kommer från Ulricehamn, det har också fått mig att fundera….söndagskram!

        Gillad av 1 person

  7. Det skiljer mycket mellan de olika åren och du förstår nog vilka vädertyper jag vill ha den här tiden. Det ser väldigt skönt ut även på de två första bilderna. Vilka härliga färger från 2014! Kladdigt och lerigt gillar jag inte så jag hoppas på några minusgrader framöver…och kanske lite vitt på backen 🙂
    Kram

    Gillad av 1 person

    1. Ja, det är i alla fall fler gröna än vita vintrar …
      hoppas vi får en solig dag idag … och … OK då – kanske någon minusgrad 🙂
      Kram

      Gilla

  8. Verkligen bra med dina tillbakablickar så att man kan minnas hur det såg ut tidigare år. Åtminstone jag har nämligen en tendens att glömma hur tidigare vintrar var. Vad gäller somrarna har jag inga problem alls – konstigt nog;-)

    Gillad av 1 person

    1. Jag tror vi alla har en tendens att glömma … ett mannaminne t.ex. är oftast väldigt kort, men har man foton då blir man påmind 🙂

      Gilla

  9. Bra med foton och blogg när minnet är kort. Mig händer det ofta att jag lägger ut samma typ av bild nästan exakt samma dag ett annat år, när jag kollar bakåt. Jättefina jämförelsebilder och årets bild har härlig krispighet i sig. Lergeggan från förra året kan man ju vara utan förstås.

    Gillad av 1 person

    1. Jag gillar att tittat tillbaka och jämföra – lite som du med din statistik 🙂
      Spännande att få följa våren på en ny plats också.
      Kram

      Gilla

Kommentarer är stängda.