2019 …

… är här och året började bra med solsken, som sen förbyttes mot en allt molnigare himmel.

Här kommer i alla fall det nya årets första bilder!

God fortsättning!

38 reaktioner till “2019 …

  1. Här har vi faktiskt också fått se solen så nyårsdagen känns ljusare än gårdagen. Att det sedan blåser halv storm är dock en annan femma.

    Kram och god fortsättning på det nya året!

    Gillad av 1 person

  2. Så fina bilder! Härligt med blå himmel. Titan ser ut som en entita men eftersom det är svårt att se ”haklappen” på den så är det inte så lätt att avgöra. Talltitan har ju större ”haklapp” än entitan. Det är väl det enda som skiljer dem åt vad jag vet.
    Sen vill jag tacka för alla andra fina inlägg den här veckan som jag titta på men inte kunnat kommentera eftersom vi varit bortresta. Och jag önskar dig ett fint 2019!

    Gillad av 1 person

    1. Tack så mycket! 🙂 Titorna är svåra tycker jag … men jag vet att vi har båda arterna här i alla fall 🙂
      God fortsättning!

      Gilla

  3. Här är det nästan storm! Min kompis son som spelade i ett band på en Polenfärja kan inte gå i land. När de skulle öppna bogporten i hamnen i Karlskrona så blåste den sönder!!! Ska inte vara lagat förrän kl 9 ikväll De har varit på färjan i väntan sedan i förmiddags.

    Gillad av 1 person

    1. Läskigt med storm om man är på havet … vi har haft strömavbrott hela natten, men vi sitter ju knappast i sjön 🙂

      Gilla

  4. Väder som får en att tro på att det kommer en vår i år också 🙂
    Härliga foton – gillar de där långa skuggorna som solen ger så här års.
    God fortsättning!

    Gillad av 1 person

  5. Tack och God Fortsättning till dig med. Som syns på de fina bilderna så har ditt år börjat bra och då kan vi hoppas på en god fortsättning på året.
    Jag har läst tillbaka och suttit och njutit av dina fina återblickar på 2018. Vackra och talande bilder som visar hur året har varit. Så intressant. Du är en duktig fotograf också. Blandade bilder av natur, nära och kära, katter och hundar och några andra djur och svamp.
    Rökstenen har jag också besökt.
    Kram!

    Gillad av 1 person

  6. God fortsättning till dig med!
    Visst var det en otroligt fin dag idag. Och ”varmt” var det också. I natt hela 6 grader, idag tre. Så nu är snön och isen så gott som borta. Inte mig emot.
    Å visst är det roligt med skuggor. Enda gången man har riktigt långa ben;-) Bilden på den upp och nedvända hinken är kanoooon!

    Gillad av 1 person

  7. Fina bilder som vanligt, härligt med sol och blå himmel. Talltita och Entita tycker jag också är svåra att skilja på om man inte ser den en lång stund. På Talltitan går det vita upp mer bakom ögat och den har större haklapp och ljusare vingspeglar än Entitan. Det är lite svårt att se på ditt kort, men jag tror på Talltitan.
    God fortsättning.

    Gillad av 1 person

  8. Fina bilder från en härlig morgon. Solen försvann ganska snabbt här också men jag hann också njuta av en fin promenad. I skogen störde inte vindarna så mycket så det var skönt att gå där.
    God fortsättning till dig också.
    Kram

    Gilla

    1. Inte så noga vilken av dem det är, men det irriterar mig att jag inte kan skilja dem åt 🙂
      Enda gången jag har smala, långa och snygga ben är när skuggorna faller så här haha … 😁

      Gilla

Kommentarer är stängda.