Kung Bore har gjort entré …

 … och det är bara att konstatera att vintern är här.

Idag är en fin dag … kallt, jovisst, men Olle är här – och solen skiner … då är det en bra dag 🙂

Kul att fota lite annat än blommor och svamp … iskristaller t.ex.

Min tanke var att fixa årets dörrkrans i helgen, men då den gröna ståltråden att sätta fast mossan med är spårlöst försvunnen, så får det vänta tills ny sådan införskaffats …

Krans och mossa finns … och jodå, den färdiga kransen kommer som vanligt att visas här 🙂

50 reaktioner på ”Kung Bore har gjort entré …

 1. Vilka härliga vinterbilder, sol dessutom och trevligt besök! Då klagar man inte 😀 Här är dörrkransen på plats men den är inte egentillverkad.

  Kram och god kväll!

  Gillad av 1 person

 2. Tredje soliga dagen i rad här. Nollgradigt, så helt okej.
  Härliga bilder från er promenad. Gillar att det verkar finnas smarta fårskallar också;-) Å vinterkappan på Olle är ju hur fin som helst:-)

  Gillad av 1 person

 3. Vilken fin dag och att ha Olle på besök innebär ju en del utevistelse. Jätteifna bilder från dig och dessa med iskristaller är så vackra.
  Ser med spänning fram emot att få se din krams. Vill minnas att den du tillverkade förra året var väldigt vacker och så blir säkert denna också.
  kram!

  Gillad av 1 person

 4. Olle är så läcker i sin vinterjacka. Fina bilder som ger lite advents stämning. Har också varit i skogen och hämtat material till dörrkransen. Kanske blir den gjord imorgon.
  🐾🐾❄

  Gillad av 1 person

  1. Känns orättvist – jag vet! Vi har inte haft så många soliga dagar här heller … men det känns onekligen härligt när solen visar sig. Hoppas den hittar till dig också snart – kanske redan idag! 🌞
   Tack … roligt att du gillar mina bilder!

   Gillad av 1 person

 5. Verkligen en fin dag 🙂 Olle och hästarna är så söta när de hälsar på varandra.Landskapet blir helt förändrat med lite frost eller snö. Skiner solen samtidigt så blir det effektfullt. Härligt kylslagna bilder och vackra iskristaller 😀
  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Visst var det en fin dag och vackert var det med sol och snö. Det är så roligt med hästarna … just den här gruppen med föl och fölston kommer alltid i full fart för att hälsa på Olle! När jag går själv bryr de sig aldrig,så det måste vara Olle de vill träffa 🙂
   Tack!
   Kram

   Gilla

  1. Tur han har sin varma jacka … han tycker det är för kallt i alla fall 🙂
   Tack! Solen värmer inte direkt, men ger ett härligt ljustillskott så här i november 🙂

   Gilla

 6. Oh, så vackert med soliga bilder! Den finns hos också sen ett par tre dar, solen. Roligt med fölen som vill hälsa på Olle, den bilden ser så ömsint ut, och närbilden på sötnoshästen är så fin Jättevackra bilder på is- och snökristaller. Sen tänker jag på att landsvägar går så nära hus och uthus, delar av tomter. Vi har lite problem med det på torpet när maskinerna har blivit så stora och breda, det ryker delar av rosenbuskarna ibland och grannen fick hörnet av sitt uthustak nedrivet av en traktor.

  Gilla

 7. Jo, kung Bore har nog vaknat till så gott som över hela landet, mer eller mindre!

  Kallt om tassarna måste det väl vara för Olle, men han verkar inte bry sig, mer intresserad av sin omgivning än besvärad av kylan! Många fyrfota vänner du hann och Olle hann hälsa på! Märker du att jag börjar ha koll på vem Olle är numer?:-)

  Gilla

 8. Visst är det märkligt hur saker bara försvinner, det måste vara hustomten som varit i farten. Jag letade igår febrilt efter min långa thermokjol, tyckte det började bli dags…men ack, den stod ingenstans att finna. När jag väl gett upp så gick det upp ett ljus, vad var det jag lade bland badkläderna? Helt logiskt, eller hur?
  Men visst är rimfrosten vacker, och det känns genast mycket ljusare, så fina foton du tagit. Kvällskram

  Gillad av 1 person

Kommentarer inaktiverade.