Upphittat …

… i en bortglömd mapp …

Jag sorterade lite i arkivet med gamla bilder och inuti en gammal mapp hittade jag en annan mapp med bilder … och där hittade jag den här bilden.

Jag minns inte när jag gjorde den och inte heller om den varit med i bloggen förut, men jag tycker den är lite kul så ni får se den igen 🙂

Förr lekte jag ofta med bilderna, men av någon anledning så blir det inte av så ofta numer … måste nog försöka komma igång igen, för det är ju faktiskt ganska roligt 🙂

35 reaktioner till “Upphittat …

  1. Häftig bild. Visst är det kul att leka ned bilder. Jag är inne i en lekperiod just nu när det är så mörkt på kvällarna. Men det behöver jag väl knappast säga, min blogg talar för sig själv hahaha.

    Gillad av 1 person

    1. Tack! Jodå, det har jag ju sett och du är jätteduktig!
      Jag måste försöka ta mig tid och skaffa lite nytt tålamod bara … sen ska jag börja leka igen 🙂

      Gilla

  2. Visst är den bilden himla rolig! Nästan psykedeliskt faktiskt. Tänk vilka ”fynd” man kan göra om man kollar bildarkiven då och då. Du är ju så himla duktig på bildredigering och collage. Å om du fortfarande tycker att det är kul är det ju bara sätta igång igen. Det är iaf rätt årstid (och väder) just nu;-)

    Gillad av 1 person

  3. Kul bild så den förtjänar minsann att visas upp! Själv har jag inget minne av att du har visat den tidigare.

    God morgon och ha en bra dag! Misstänker att vi ses vid sextiden 😉

    Kram

    Gillad av 1 person

  4. Jag tycker om dina flaskor! 🙂 Påminner mig lite grann om hur saker kan bli att se ut genom handblåsta(munblåsta säger ni i Sverige) glas. Kul!
    Ha en fin fredag Anki!

    Gilla

Kommentarer är stängda.