Skyltsöndag # 182

Söndag … och därmed dags för skyltning tillsammans  med bloggkompisen BP igen!

Jag hittade de här i tre olika affärer i Finspång under veckan som gick …

 HÄR är BP:s lista på fler skyltare!

14 reaktioner på ”Skyltsöndag # 182

 1. paulamerio

  Är det på Systembolaget man har rätt att ångra sig? Tssss, är inte det typiskt svenskt så säg…Jag beställer ju numera mina alkoholhaltiga drycker via ombudet i byn men jag gillar verkligen inte att jag måste ange mitt namn och telefonnummer varje gång. På så vis har de stenkoll på mig …storebror ser dig…
  Ha en skön söndagkväll, jag mår lika piss fortfarande, Hasse har varit hemma några dagar o har tagit hand om Blinka så jag har sluppit gå ut. Men i morgon måste jag börja kravla iväg mig igen,,,,Kramen

  Gilla

  1. Ja, det är på Systemet … men jag har aldrig sett någon tillbakalämnad flaska där. 🙂
   Gillar inte det jag läser om att du fortfarande mår dåligt. Bra att Hasse ställt upp … men hoppas nu du snart mår bättre. Jag känner mig lite orolig när jag läser … önskar jag bodde närmare och kunde titta till dig lite.
   Kram

   Gilla

 2. På systemet kan man ju ångra sig även efter inköp – jag lämnade tillbaka en hel del efter att vi firat jämnt här hemma för flera år sedan. Man kan köpa på sig och returnera 🙂 så länge det är obrutet så klart.

  Gillad av 1 person

 3. Vilken rolig och kreativ skyltning hos Netto! Har faktiskt aldrig sett en Ångerskylt i en livsmedelsaffär. Så smart! Även de andra två budskapen är bra och inbjudande. Sedan är det lite roligt att se prosskyltarna också. De skiljer sig en del från dom i huvudstaden. Till exempel 96, 4 och 32 kronor har jag aldrig sett här.
  Toppen skyltar allihopa:-) Tusen tack för dom och länken!

  Gillad av 1 person

 4. Netto en butik jag aldrig besöker, inte Lidl heller…..Kan bero på att jag inte har någon i min direkta närhet, men skyltningen var ju kul! Ha en skön kväll och imorgon är det dags för en ny vecka igen….. vart tar tiden vägen? Tittar in hos dig då för att få en extra glad måndag!

  Gillad av 1 person

  1. God morgon! Jag handlar i Finspång då och då … och då brukar jag ibland handla på Lidl, som jag tycker är en bra affär – speciellt har de fina grönsaker … Netto blev det bara av nyfikenhet – ville se hur det såg ut efter renoveringen. Brukar inte handla där, men den verkar helt OK med bra priser.
   Kram (Glad Måndag kommer upp runt kl. 7)

   Gilla

 5. Kul skyltning! Kanske bir kunderna de rent av nyfikna vid en uppiggande skylt och tittar lite extra. Kanske köper kunden också det där man inte riktigt tänkt . Systemets ångerskylt tycker jag är bra. Vet att man kan lämna tillbaka drycker man köpt om de är ”intakta.”
  Kram!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.