36 reaktioner till “Gems Weekly Photo Challenge # 44

  1. Så länge de inte kalhugger och gör djupa sår i marken så är de helt OK … och lyckligtvis var det bara gallring denna gång 🙂
   Ha en bra dag du också! 🙂

   Gilla

 1. Skogsmaskiner är så himla mäktiga och häftiga, nästan som byggkranar. Å när jag la upp mitt bidrag till ”Fordon” för en stund sedan tänkte jag faktiskt på dig. Har en ”minimaskin” med där. Tänkte att Anki nog kommer skratta ihjäl sig. Typ kulturkrock mellan ”riktiga” och 08-maskiner;-)

  Gillad av 1 person

 2. Passande tolkning!
  Jag minns när jag hade kontakt med en butik i Tyskland som skulle skicka prylar till mig. I en iver att vara mig till lags envisades de med att översätta sina mejl till svenska (med google) och hävdade att de skulle skicka leveransen med en skotare. Jag fick förklara att jag föredrog en lastbilstransport för jag ville ha prylarna inom rimlig tid 🙂 Men, både jag och företaget fick oss ett gott skratt!

  Gillad av 1 person

 3. Ja du behövde inte gräva långt ner i arkiven! Nästan så man kan tro att ni gjort upp om det, nu ska maskinerna fram, nu är det dags för veckotema! Haha, skotare fick jag lära mig också, inte illa! Jag har alltid sett dessa skogsmaskiner som fullkomliga bestar som förstör, kanske behöver jag nyansera mina åsikter något. Tack för länken förresten, ska kolla in under dagen. Har suttit o tittat o försökt lära mig att filea lax här på morgonen, men jag har nog inte rätt knivar…Torsdagskram

  Gillad av 1 person

  1. Ibland har man lite tur 🙂 Vi har nog samma känsla inför dessa vidunder, men jag måste säga att jag är positivt överraskad att det inte blev så hemskt som jag befarade!
   Filea fisk är svårt … jag har försökt, men aldrig lyckats riktigt bra …
   Kram

   Gillad av 1 person

 4. Det där är fantastiska fordon som gör ett jättejobb. Tänk att gå med motorsåg och avverka för ”hand” istället för att avverka med dessa fordon.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.